Monumentenbeits voor het zwart houden van hout

Als je graag houten objecten (opnieuw) wilt zwarten om ervoor te zorgen dat deze beschermt blijft, dan hebben wij bij Onlineverf.nl een oplossing voor je! Koopmans Monumentenbeits is een semi-dekkende beits die juist geschikt is voor het beschermen en verfraaien van houten delen. Het voordeel van dit product is dat het karakteristieke uiterlijk behouden blijft, waardoor het houten object altijd een mooie uitstraling zal hebben. Koopmans Monumenten Beits

De kenmerken van het product

Koopmans Monumentenbeits heeft een aantal belangrijke kenmerken die belangrijk zijn voor de verwerking en het resultaat. Ten eerste is het product voorzien van zuivere lijnolie, waardoor de monumentenbeits milieuvriendelijk is. Ten tweede heeft dit het product de eigenschap dat het impregnerend en vochtregulerend is. Dit gaat houtrot tegen en zorgt voor een extra goede bescherming van het houtwerk. En daarnaast heeft dit product de eigenschap dat het snel en makkelijk verwerkbaar is, wat weer kostbare tijd scheelt.  

In welke kleuren is monumentenbeits te verkrijgen en hoe verwerk ik het?

Het antwoord daarop is simpel: alleen in zwart. Dat heeft met de samenstelling van het product te maken en daardoor kan de beits enkel in deze kleur worden geleverd. Het aanbrengen van de beits gaat het beste met een platte kwast. Zorg er wel voor dat je een kwast gebruikt die geschikt is voor alkyd verf. Online Verf heeft speciaal een aantal kwasten geselecteerd die je voor deze beits kunt gebruiken.   De ondergrond moet schoon, droog, vetvrij en draagkrachtig te zijn. Alg en mos moet je ook eerst grondig verwijderen. De verweerde laag moet ook worden verwijderd. Daarna is het raadzaam om de ondergrond goed schoon te borstelen. Belangrijk is om tenminste 2 lagen Monumenten Beits aanbrengen als je nieuw houtwerk gaan behandelen. Wil je het houtwerk opnieuw bijwerken en zit er al een laag Monumentenbeits of Impra op? Dan hoef je slechts 1 laag aan te brengen om het gewenste effect terug te krijgen. Ben je al overtuigd van het resultaat? Kies van voor Monumentenbeits van Koopmans en ervaar de unieke uitstraling van deze beits. Meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact op met de specialisten van Onlineverf.nl.