De Histor kleurtrends voor 2021 zijn? | Onlineverf.nl

De Histor kleurtrends voor 2021 zijn?

Een echte nerd ben ik. Maar dan op het gebied van verf. En als er iets nieuws op de markt komt ben ik de eerste die in de rij staat. Wat is er NIEUW? Een trendkleur! En die deel ik natuurlijk met jullie. Want jij bent op zoek naar die trendy muurverf voor je woning. Bij Histor is de kleur van 2021? Trommelgeroffel… Een warme bruintint: Transcend (PPG1079-4).

Hoe smaakt Transcend?

Volgens de kleurstylisten van Histor smaakt Transcend naar havermout. Denk je nou: huh? Heeft kleur tegenwoordig een smaak?? NEEE je kan muurverf niet eten. Maar elke kleur geeft je een bepaald gevoel. En eten is gevoel. Denk aan soul food. Dus welke smaak hoort bij deze aardse kleur met de naam Transcend?

Hij is een beetje nostalgisch, gezellig en zit ergens tussen een warme kop koffie en havermout in. Qua soul food-gevoel dan. Een kleur waarvan je warm wordt van binnen. Ik zeg: die moeten we in huis hebben! Want precies dat warme gevoel willen wij binnen op de muur. Histor geeft het ons, dat comfortabele vertrouwde gevoel waar wij met z’n allen steeds meer behoefte aan hebben.

 

Voel je ‘Be Well’ met de Histor kleur van 2021

Elke trendkleur is onderdeel van een kleurenpalet. Handig, allemaal kleurcombinaties die perfect matchen. Bij Histor heet het kleurenpalet van 2021 “Be Well”. Tussen de Be Well kleuren kom je nog meer eten en natuur tegen. Big Cypress bijvoorbeeld. Dit is een gemberkleur die jou een troostende knuffel geeft. Zullen we even samen combineren?

Een muur van de woonkamer in warm, havermoutbruin Transcend. En de overige muren in het prachtige gember-beige achtige Big Cypress. Met lichtere pasteltinten creëer je een gezellige en warme sfeer in je woonkamer. Goudkleurige accessoires, meubels in het wit of een warme grijstint en je kunt heerlijk ontspannen. En dan die kop koffie natuurlijk, LEKKER. Of wat heb jij nodig voor jouw mindfulness-moment?

Mijn Be Well combinatie voor je slaapkamer

We blijven in de natuur voor ontspanning. Histor heeft in het Be Well kleurenpalet ook een fijne, frisse kleur opgenomen. Misty Aqua. Een waterkleur die mij doet denken aan de zee, vakantie, en Italië. Want azuurblauw in combinatie met een warme, aardetint is voor mij Bella Italia! Relaxen en genieten.

Eventjes samen de slaapkamer metamorfose doen? Pak de kwast en schilder alle muren in de warme kleur Transcend. Ho wacht, STOP! Eerst afplakken, want de muur waar het bed staat combineer ik met Misty Aqua. Ik schilder een lijst op de muur waar het hoofdeinde van mijn bed zit. Wanneer de muur bruin is schilder ik de ‘omlijsting’ in azuurblauw. Chique en fris. Om uitgerust wakker te worden.  

 

Wat ben jij? Be Well, Be True of Be Wild?

Met de Histor kleuren van 2021 kom ik helemaal in balans. Van havermout tot Italië en van de zee tot kastanjes uit het bos. Alles zit erin. Want naast Be Well heeft Histor nog twee kleurenpaletten opgenomen in het nieuwe assortiment. Be True voor verbinding en authenticiteit en Be Wild voor de opkikker waar je kracht uit schept.

Met Be True veranker je de realiteit. Dit palet is iets voor vintage liefhebbers met ambachtelijke meubels. Denk aan muurverf in de tinten van chocolade, kastanjes en groen glas zoals de tint Boulder Lichen (PPG1127-4). Gaaf voor in de keuken lijkt mij. Be Wild geeft je een boost met warm bruin, krachtig marineblauw en het diepe blauw-paarse Sky Palace (PPG1246-4). Dit is de pittige versie voor onze verfklus in de slaapkamer, weet je nog? Zin om te schilderen? Ik zeg; Be Wild en bestel online jouw mooiste Histor kleur van 2021.

 

NIEUW: Histor MY Color

Alles wat je ziet, heeft kleur. Thuis, in de tuin, op foto's en in het bos sta je versteld van hoeveel kleuren er daadwerkelijk zijn. Laat je inspireren door de dingen om je heen, en je zorgt voor de meest unieke en creatieve ideeën op het gebied van kleur. Laat je eens een keer niet inspireren door trends, maar kijk eens rond naar wat in jouw omgeving allemaal te vinden is. Maak je eigen kleurenpalet, en breng jouw mooiste kleuren thuis. Histor MY Color heeft een reeks aan kleuren ontwikkeld die jou eraan doet herinneren aan de kleuren die je in het dagelijks leven ziet. Enkele voorbeelden van kleuren zijn: Summer ShadowAquamarine DreamBoulder LichenCoast of MaineIntuitivePeach PuddingSinging SandSteel MillSwansong en Symmetry.