Onlineverf.nl

Wijzonol Muurverf Kalkmat

Wijzonol Muurverf Kalkmat is een waterverdunbare, kalkmatte, goed dekkende en reinigbare, gladde muurverf op basis van een duurzaam verkregen bindmiddel. Deze unieke muurverf is kalkmat en dekt erg goed. Daarnaast is de muurverf ook goed reinigbaar.

Vanaf €15,95

inclusief btw
Dit product is op voorraad
1 liter2,5 liter
100% WitKleur naar keuze
Wissen
Zoek de gewenste kleur

Of selecteer een veel voorkomende kleur

Kleurkiezer

Een vraag?

Wij beantwoorden hem graag!

Inhoud

1 liter, 2,5 liter

Kleur

100% Wit, Kleur naar keuze, Kleur naar keuze (Donker)

Merk

Glansgraad

Kalkmat

Ondergrond

Muur en plafond

Type

Binnenverf

Rendement per liter

7 m2

Transparantie

Dekkend

Verfbasis

Water

Wijzonol Muurverf Kalkmat

Wijzonol Muurverf Kalkmat is een waterverdunbare, kalkmatte, goed dekkende en reinigbare, gladde muurverf op basis van een duurzaam verkregen bindmiddel. Deze unieke muurverf is kalkmat en dekt erg goed. Daarnaast is de muurverf ook goed reinigbaar. Het is uniek dat een merk als Wijzonol een kalkmatte variant beschikbaar heeft. Zo profiteer van de goede kwaliteit, maar toch met het prachtige effect van kalkverf.


Kenmerken:

  • Kalkmat
  • Goed dekkend
  • Goed reinigbaar
  • Aanzetvrij
  • Fijn verwerkbaar
  • Oplosmiddelvrij

Toepassing:

Wijzonol Muurverf Kalkmat is te gebruiken op steenachtige ondergronden als beton, metsel- en pleisterwerk, plaatmateriaal, glasweefsel en op goed hechtend behang en met latex muurverf behandelde ondergronden binnen. Een authentiek kalkmat uiterlijk wordt bereikt door de muurverf aan te brengen met een blokkwast of door direct na het rollen de natte verflaag door te strijken met een blokkwast. Wilt u uw houten kozijnen en deuren ook zo’n mooie matte uitstraling geven? Gebruik hiervoor de Wijzonol Matlak. Deze is zowel als waterverdunbare lak als terpentineverdunbare lak verkrijgbaar..

Kenmerkenblad: Muurverf Kalkmat
Website fabrikant: Wijzonol

Technische kenmerken van de verfspecialist:

Prestaties en eigenschappen
Droogtijd bij 20°C Stofdroog na ca. 1 uur; overschilderbaar na ca. 6 uur en 65% R.V.
Glansgraad Mat

N.B. de eigenschappen en technische gegevens zijn afhankelijk van de kleur. De aangegeven waarden
zijn een gemiddelde.

Verwerking
Applicatie Kwast en roller
Verdunning Water
Verwerkingstemperatuur/ Minimaal 8°C omgevings- en ondergrondtemp., relatieve R.V. vochtigheid max. 85%
Reiniging gereedschap Water
Theoretisch rendement 7 – 9 m²/l afhankelijk van de porositeit en structuur van de ondergrond; zonodig d.m.v. proefvlak vaststellen Ondergrondconditie De ondergrond moet voor behandeling winddroog, vast, schoon, stof-, vet- en cementhuidvrij zijn. Cementgebonden ondergronden moeten ca. 28 dagen oud zijn.

Behandeladvies
De ondergrond moet voor behandeling winddroog, vast, schoon, stof-, vet- en cementhuidvrij zijn. Cementgebonden ondergronden moeten ca. 28 dagen oud zijn.

Onbehandelde ondergronden:
Stof- en vetvrij maken, eventuele aanwezige cementhuid van beton verwijderen; poederende en/of zuigende ondergronden voorstrijken met Wijzonol Muurvoorstrijk; tweemaal dekkend behandelen met Wijzonol Muurverf Mat. Licht zuigende ondergronden kunnen ook voorgestreken worden met Wijzonol Muurvoorstrijk Aankleurbaar en daarna dekkend behandeld worden met 1 laag Wijzonol Muurverf Mat. Behandelde ondergronden: Reinigen, stof- en vetvrij maken; waar nodig gebreken bijwerken; één- of tweemaal dekkend behandelen met Wijzonol Muurverf Mat.

Onze productspecialist adviseert ook deze producten


Maak je bestelling compleet en begin direct.

Combideals


Bespaar met één van onze combideals.