Onlineverf.nl

Wijzonol Muurverf Extra Reinigbaar

Wijzonol Muurverf Extra Reinigbaar is een waterverdunbare, matte en extra goed reinigbare, gladde muurverf. Deze muurverf is uitstekend reinigbaar zonder cleaner en dekt erg goed!

Vanaf €15,95

inclusief btw
Dit product is op voorraad
1 liter2,5 liter5 liter
100% WitKleur naar keuze
Wissen
Zoek de gewenste kleur

Of selecteer een veel voorkomende kleur

Kleurkiezer

Een vraag?

Wij beantwoorden hem graag!

Inhoud

1 liter, 2,5 liter, 5 liter

Kleur

100% Wit, Kleur naar keuze, Kleur naar keuze (Donker)

Merk

Glansgraad

Mat

Ondergrond

Muur en plafond

Type

Binnenverf

Rendement per liter

7 m2

Transparantie

Dekkend

Verfbasis

Water

Wijzonol Muurverf Extra Reinigbaar

Wijzonol Muurverf Extra Reinigbaar is een waterverdunbare, matte en extra goed reinigbare, gladde muurverf op basis van Acrylaatdispersie. Deze muurverf is uitstekend reinigbaar zonder cleaner en dekt erg goed! Daarnaast kenmerkt deze verf zich door de soepele verwerking. De verf is uitermate mat en heeft schrobklasse 1. Dat betekent dat de muurverf makkelijk schoon te maken is. Wel zo fijn als er een vlekje op komt!


Kenmerken:

  •  Uitstekend reinigbaar zonder cleaner
  • Perfect dekkend
  • Soepele verwerking
  • Schrobvastheid klasse 1
  • Waterdampdoorlatend
  • Mat

Toepassing:

Wijzonol Muurverf Extra Reinigbaar is te gebruiken op steenachtige ondergronden als beton, metsel- en pleisterwerk, plaatmateriaal en
op goed hechtend behang binnen

Kenmerkenblad: Muurverf Extra Reinigbaar
Website fabrikant: Wijzonol

Technische kenmerken van de verfspecialist:

Prestaties en eigenschappen
Droogtijd bij 20°C Stofdroog na ca. 1 uur; overschilderbaar na ca. 6 uur en 65% R.V.
Glansgraad Mat

N.B. de eigenschappen en technische gegevens zijn afhankelijk van de kleur. De aangegeven waarden
zijn een gemiddelde.

Verwerking
Applicatie Kwast en roller
Verdunning Water
Verwerkingstemperatuur/ Minimaal 8°C omgevings- en ondergrondtemp., relatieve R.V. vochtigheid max. 85%
Reiniging gereedschap Water
Theoretisch rendement 7 – 9 m²/l afhankelijk van de porositeit en structuur van de ondergrond; zonodig d.m.v. proefvlak vaststellen Ondergrondconditie De ondergrond moet voor behandeling winddroog, vast, schoon, stof-, vet- en cementhuidvrij zijn. Cementgebonden ondergronden moeten ca. 28 dagen oud zijn.

Onbehandelde ondergronden:
Stof- en vetvrij maken, eventuele aanwezige cementhuid van beton verwijderen; poederende en/of zuigende ondergronden voorstrijken met Wijzonol Muurvoorstrijk; tweemaal dekkend behandelen met Wijzonol Muurverf Extra Reinigbaar. Licht zuigende ondergronden kunnen ook voorgestreken worden met Wijzonol Muurvoorstrijk Aankleurbaar en daarna dekkend behandeld worden met 1 laag Wijzonol Muurverf Extra Reinigbaar.

Behandelde ondergronden:
Reinigen, stof- en vetvrij maken; waar nodig gebreken bijwerken; één- of tweemaal dekkend behandelen met Wijzonol Muurverf Extra Reinigbaar.
Reinigingsinstructie Met Wijzonol Muurverf Extra Reinigbaar behandelde oppervlakken zijn optimaal reinigbaar na ca. 1 maand doordroging van de verflaag.
Verwijder de vlek zo snel als mogelijk na het ontstaan ervan. Hoe korter de vlek op de muur/plafond zit, hoe eenvoudiger de vlek te verwijderen is. Verwijder de vlek met behulp van een zachte doek en lauw warmwater, eventueel met toevoeging van een neutraal reinigingsmiddel. Er is geen speciale cleaner nodig!

Bij vettige vlekken, zoals met wasco (vetkrijt), de vlek voorzichtig verdunnen met een plantaardige olie, bijvoorbeeld olijfolie of zonnebloemolie. De vervuiling is daarna met lauw warmwater en een neutraal reinigingsmiddel te verwijderen. Inktvlekken van (merk)stiften en ballpoints zijn niet te verwijderen, daarnaast laat een ballpoint mechanische beschadigingen achter in de muurverflaag. Wijzonol Muurverf Extra Reinigbaar is vele malen beter te reinigen dan andere binnenmuurverven. Ondanks het toepassen van deze muurverf en de gevolgde reinigingsstappen kan een vlek licht zichtbaar blijven. Dit is afhankelijk van de samenstelling van de vlek en van de duur dat de vlek op de muur/plafond heeft gezeten.

Onze productspecialist adviseert ook deze producten


Maak je bestelling compleet en begin direct.

Combideals


Bespaar met één van onze combideals.