Onlineverf.nl

Verfkrabber Peer

Verfkrabber Peer is een  professionele verfkrabber. Verkrijgbaar  in verschillende vormen. Met hun scherpe hoeken zijn ze geschikt voor het afschrapen van de verf. Een goed begin is het halve werk!

6,60

inclusief btw
Dit product is op voorraad

Een vraag?

Wij beantwoorden hem graag!

Verfkrabber Peer

Verfkrabber Peer  is een  professionele verfkrabber. Verkrijgbaar  in verschillende vormen. Met hun scherpe hoeken zijn ze geschikt voor het afschrapen van de verf. Een goed begin is het halve werk!


 Mogelijkheden:

  • Peer:  voor rondingen in de ondergrond

Bestel Verfkrabber Peer simpel en snel bij Onlineverf.nl

U bestelt Verfkrabber Peer altijd tegen een scherpe prijs en met de beste service!

Bij Onlineverf.nl kunt u altijd terecht voor professioneel advies. Wij helpen u graag bij het vinden van het juiste product. Dankzij onze jarenlange ervaring op het gebied van verkoop en verwerking van verf en aanverwante producten bent u gegarandeerd van het beste product.

Wist u dat Onlineverf.nl ook gratis werkschema’s voor u heeft? Deze schema’s vertellen u precies hoe u moet schilderen. Of het nu gaat om binnenmuren, buitenmuren, metaal of kunststof, u kunt het allemaal vinden.

Heeft u al gebruik gemaakt van onze verfwijzer? Met de verfwijzer van Onlineverf.nl doorloopt u slechts een aantal stappen en komt u vanzelf terecht bij het juiste product.

Wist u dat Onlineverf.nl sinds kort ook de zakelijke markt bediend? Wij kunnen een offerte voor u uitbrengen wanneer een grote order wilt plaatsen. Interesse? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden

Onze productspecialist adviseert ook deze producten


Maak je bestelling compleet en begin direct.