Onlineverf.nl

Stucloper

Stucloper (20mtr) is ideaal voor het beschermen van de vloer tegen beschadingen. Erg handig als je bijvoorbeeld aan het verbouwen en/of schilderen bent.

10,95

inclusief btw
Dit product is op voorraad

Een vraag?

Wij beantwoorden hem graag!

Lengte

20 meter per rol

Breedte

0,9 meter

Stucloper

Stucloper (20mtr) is ideaal voor het beschermen van de vloer tegen beschadingen. Erg handig als je bijvoorbeeld aan het verbouwen en/of schilderen bent. Het voordeel van deze stucloper is dat hij direct aan de vloer kleeft. De stucloper is extra sterk en vochtwerend.

Verkrijgbaar per volle rol

  • Vochtwerend
  • Extra sterk
  • Volle rol is 20 meter

Bestel Stucloper snel bij Onlineverf.nl

U bestelt Stucloper altijd tegen een scherpe prijs en met de beste service!

Bij Onlineverf.nl kunt u altijd terecht voor professioneel advies. Wij helpen u graag bij het vinden van het juiste product. Dankzij onze jarenlange ervaring op het gebied van verkoop en verwerking van verf en aanverwante producten bent u gegarandeerd van het beste product.

Wist u dat Onlineverf.nl ook gratis werkschema’s voor u heeft? Deze schema’s vertellen u precies hoe u moet schilderen. Of het nu gaat om binnenmuren, buitenmuren, metaal of kunststof, u kunt het allemaal vinden.

Ook heeft Onlineverf.nl een outlet en speciale aanbiedingen voor u. Zo kunt u op een voordelige manier gebruik maken van hoogwaardige producten.

Heeft u al gebruik gemaakt van onze verfwijzer? Met de verfwijzer van Onlineverf.nl doorloopt u slechts een aantal stappen en komt u vanzelf terecht bij het juiste product.

Wist u dat Onlineverf.nl sinds kort ook de zakelijke markt bediend? Wij kunnen een offerte voor u uitbrengen wanneer een grote order wilt plaatsen. Interesse? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.

Onze productspecialist adviseert ook deze producten


Maak je bestelling compleet en begin direct.