Onlineverf.nl

Stoopen en Meeus Kalkverf Basis

Stoopen en Meeus Kalkverf is de nieuwe rage van dit moment; Kalkverf is een matte afwerking voor uw muur. De uit kalk en pigment samen te stellen kalkverf van STOOPEN EN MEEUS moet op kleur gemaakt worden met pigment.

Het aanmaken van de kalkverf is de eenvoud zelve! Het pigment wordt toegevoegd aan het aanmaakwater en nadien met kalkpoeder gemengd.

Vanaf €28,40

inclusief btw
Dit product is op voorraad
1KG4KG8KG
Wissen
Zoek de gewenste kleur

Of selecteer een veel voorkomende kleur

Een vraag?

Wij beantwoorden hem graag!

Inhoud

1KG, 4KG, 8KG

Merk

Glansgraad

Mat

Ondergrond

Muur en plafond

Type

Binnenverf

Gebruik

Beton / muur

Stoopen en Meeus Kalkverf Basis

Stoopen en Meeus Kalkverf Basis is de nieuwe rage van dit moment; Kalkverf is een matte afwerking voor uw muur.

De uit kalk en pigment samen te stellen kalkverf van STOOPEN EN MEEUS moet op kleur gemaakt worden met pigment.

Het aanmaken van de kalkverf is de eenvoud zelve! Het pigment wordt toegevoegd aan het aanmaakwater en nadien met kalkpoeder gemengd.

De prijs die u bij dit product ziet is exclusief pigment, deze kunt u er uiteraard zelf aan toevoegen en vindt u terug onder het kopje Stoopen en Meeus in onze webshop. De keuze mogelijkheden vindt u ook als productafbeeldingen.


Algemene informatie Stoopen en Meeus: 
Website Stoopen en Meeus

Technisch verfblad kalkverf:
TECHNICAL KALK MP100 – 8 KG – 04 12 2014


Aanmaken:

Het poeder is verpakt in een plastic zak, de pigmenten zijn verpakt per 400gr.

De plastic zak uit de emmer nemen, +/_ 8 liter aanmaakwater in de emmer gieten, tot de maatstreep, het pigment volledig toevoegen en stevig mengen.

Nadien het poeder geleidelijk toevoegen, het poeder gedurende 10 min. het water laten opnemen en dit alles mengen. De kalkverf dient 3 tot 5 minuten mechanisch gemengd te worden tot een gladde homogne substantie.

Maak steeds voldoende verf aan voor het schilderen van minstens één laag op de volledige muur.

Indien nodig tussentijds oproeren of een beetje water toevoegen en opnieuw mengen, maar opletten voor kleurverschillen door verdunnen of extra mengen.


Bestel Stoopen en Meeus Kalkverf Basis simpel en snel bij Onlineverf.nl

U bestelt Stoopen en Meeus Kalkverf basis altijd tegen een scherpe prijs en met de beste service!

Bij Onlineverf.nl kunt u altijd terecht voor professioneel advies. Wij helpen u graag bij het vinden van het juiste product. Dankzij onze jarenlange ervaring op het gebied van verkoop en verwerking van verf en aanverwante producten bent u gegarandeerd van het beste product.

Wist u dat Onlineverf.nl ook gratis werkschema’s voor u heeft? Deze schema’s vertellen u precies hoe u moet schilderen. Of het nu gaat om binnenmuren, buitenmuren, metaal of kunststof, u kunt het allemaal vinden.

Heeft u al gebruik gemaakt van onze verfwijzer? Met de verfwijzer van Onlineverf.nl doorloopt u slechts een aantal stappen en komt u vanzelf terecht bij het juiste product.

Wist u dat Onlineverf.nl sinds kort ook de zakelijke markt bediend? Wij kunnen een offerte voor u uitbrengen wanneer een grote order wilt plaatsen. Interesse? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden

Onze productspecialist adviseert ook deze producten


Maak je bestelling compleet en begin direct.

Combideals


Bespaar met één van onze combideals.