Onlineverf.nl

Sikkens Alpha Fix

Sikkens Alpha Fix is uitermate geschikt voor onregelmatige en/of sterk zuigende ondergronden. Wil je muren mooi glad afwerken zonder strepen? Kies dan voor Sikkens Alpha Fix. Dit product zorgt ervoor dat de sterk zuigende ondergronden verzadigd worden en daardoor geen (dure) muurverf meer opzuigen. Tevens voorkomt het daarmee baanvorming.

61,95

inclusief btw
Dit product is op voorraad

Een vraag?

Wij beantwoorden hem graag!

Inhoud

5 liter

Merk

Verfbasis

Water

Kleur

Blank

Kwaliteit

Professioneel

Sikkens Alpha Fix

Sikkens Alpha Fix is een fixeermiddel voor onregelmatige en/of sterk zuigende ondergronden. Wil je muren mooi glad afwerken zonder strepen? Kies dan voor Sikkens Alpha Fix. Dit product zorgt ervoor dat de sterk zuigende ondergronden verzadigd worden en daardoor geen (dure) muurverf meer opzuigen. Tevens voorkomt het daarmee baanvorming.

De Alpha Fix vermindert de zuiging van de ondergrond, waardoor de ondergrond niet onnodig verf opneemt. Dat is wel zo prettig, anders trekt de verf in de muur en dat is zonde. Daarnaast heeft dit product een fixerende werking. Het fixeert de poederende resten van oude verflagen of cementhuid. Het voordeel van dit product is dat hij wel de eigenschappen behoudt, zodat je een goed indringend vermogen hebt. Daarmee bedoelen we dat, ondanks dat je dit product aanbrengt, er geen overtollige verf verloren gaat. Dat scheelt weer in de portemonnee.

Na het aanbrengen van de Sikkens Alpha Fix is de muur overschilderbaar met allerlei soorten dispersiemuurverven. Simpel gezegd: na het aanbrengen van de Sikkens Alpha Fix kun je de muur overschilderen met bijna alle muurverven.

Zorg er voor dat tijdens het aanbrengen van dit product de verwerkingsomgeving in orde is. Het moet namelijk minimaal 10°C en de luchtvochtigheid mag niet hoger zijn dan 85%. Je kunt dit product het beste aanbrengen met een kwast of rolborstel.


Omschrijving:

 • Alpha Fix vermindert de zuiging van onregelmatige en/of sterk zuigende ondergronden.
 • Fixeert poederende resten van verflagen en/of cementhuid.
 • Optimaal indringend vermogen.
 • Vermindert de zuiging van de ondergrond.
 • Overschilderbaar met dispersiemuurverven.

Toepassing:

 • Het voorbehandelen van met muurverf af te werken ondergronden, teneinde een goede hechting te verkrijgen en kleur- of glansverschillen ten gevolge
  van onregelmatige zuiging te voorkomen.

Verwerking:

 • Verwerkingscondities Omgevingstemperatuur: minimaal 10°C.
 • Verwerkingstemperatuur: minimaal 10°C.
 • Relatieve luchtvochtigheid: maximaal 85%.
 • Verwerkingsmethoden Met een kwast of rolborstel.

Overig:

 • Kleur: Kleurloos

Kenmerkenblad: Sikkens Alpha Fix
Website fabrikant: Sikkens.nl

 

Onze productspecialist adviseert ook deze producten


Maak je bestelling compleet en begin direct.