Onlineverf.nl

Sikkens 4041 Colour kleurenwaaier

Deze prachtige Sikkens 4041 Colour kleurenwaaier bevat maar liefst 1624 kleuren. De kleurenwaaier is een uitgebreide selectie van alle Sikkens kleuren volgens de ACC Codering. De waaier heeft een handige elastische sluitband.

57,95

inclusief btw
Tijdelijk niet leverbaar

Een vraag?

Wij beantwoorden hem graag!

Merk

Sikkens 4041 Colour kleurenwaaier

Deze prachtige Sikkens 4041 Colour kleurenwaaier bevat maar liefst 1624 kleuren. Sikkens 4041 kleurenwaaier is de opvolger van de sikkens 3031 kleurenwaaier en geeft een duidelijk kleurbeeld van de huidige kleuren. De kleuren waaier is eenvoudig uit elkaar te halen dankzij het elastiek wat door Sikkens is toegevoegd aan deze kleurenwaaier!

Deze Sikkens 4041 Colour kleuren waaier heeft zoveel verschillende tinten, zodat er altijd wel iets bij je past.

Kom je er even helemaal niet meer uit en weet je er geen raad meer mee? Geen probleem! Maak snel een afspraak bij een van onze stylisten en laat een mooi kleurenplan voor je maken. Laat je inspireren!

Website fabrikant: Sikkens


Gebruik:

Beoordeel de kleuren altijd bij voldoende daglicht en probeer de kleur van verschillende hoeken te bekijken voor het optimale beeld. Zo weet je zeker dat je de kleur overal mooi vind. Let hierbij vooral op de eventuele glans verschillen.

De kleurenwaaier wordt altijd uitgevoerd in een zijde- of hoogglans, dit kan afwijken bij het uitzoeken van bijvoorbeeld een matte muurverf.

Neem snel een kijkje bij onze Sikkens producten, en kies de juiste verf voor jou klus!


 

Onze productspecialist adviseert ook deze producten


Maak je bestelling compleet en begin direct.

Combideals


Bespaar met één van onze combideals.