Onlineverf.nl

Sigma Kleurenwaaier Beste Buitenkleuren

Deze Sigma Kleurenwaaier Beste Buitenkleuren bevat de 255 meest gebruikte buitenkleuren. Deze kleurenwaaier bevat zowel monumentale kleuren als moderne kleuren in een mooi vormgegeven overzicht.

59,95

inclusief btw
Dit product is op voorraad

Een vraag?

Wij beantwoorden hem graag!

Sigma Kleurenwaaier Beste Buitenkleuren

Deze Sigma Kleurenwaaier Beste Buitenkleuren bevat de 255 meest gebruikte buitenkleuren. De kleurenwaaier bevat de meest voorkomende historische buitenkleuren, kleuren van nieuwbouwlocaties, RAL- en veiligheidskleuren.

De index maakt het zoeken heel eenvoudig. Zo is een kleur te vinden op NCS-codering maar ook op RAL-nummer, het oude Sigma-nummer of op de historische kleurnaam. Zo kun je vast een goede kleur uitzoeken.

Kom je er even helemaal niet meer uit en weet je er geen raad meer mee? Geen probleem! Maak snel een afspraak bij een van onze stylisten en laat een mooi kleurenplan voor je maken. Laat je inspireren!

Website fabrikant: Sigma


Gebruik:

Beoordeel de kleuren altijd bij voldoende daglicht en probeer de kleur van verschillende hoeken te bekijken voor het optimale beeld. Zo weet je zeker dat je de kleur overal mooi vind. Let hierbij vooral op de eventuele glans verschillen.

De kleurenwaaier wordt altijd uitgevoerd in een zijde- of hoogglans, dit kan afwijken bij het uitzoeken van bijvoorbeeld een matte muurverf.

Neem nog even een kijkje bij de Sigma producten voor het optimale resultaat.

Onze productspecialist adviseert ook deze producten


Maak je bestelling compleet en begin direct.

Combideals


Bespaar met één van onze combideals.