Onlineverf.nl

Sigma Flexidur Windowseal

 Sigma Flexidur Windowseal, voorheen Sigma Flexidur SV is een twee componenten afdichtingsmiddel voor het volledig afdichten van kopse vlakken en onbeschermd hout.

12,95

inclusief btw
Dit product is op voorraad

Kleurkiezer

Een vraag?

Wij beantwoorden hem graag!

Inhoud

1 liter, 2,5 liter, 10 liter

Kleur

100% Wit, Kleur naar keuze

Merk

Sigma Flexidur Windowseal

Sigma Flexidur Windowseal, voorheen Sigma Flexidur SV is een twee componenten afdichtingsmiddel voor het volledig afdichten van kopse vlakken en onbeschermd hout. Daarnaast is dit product als onderdeel van het Sigma Flexidur Vliessysteem geschikt voor het herstel van oppervlakkige scheurvorming aan liggende delen. U kunt Flexidur KA toepassen bij temperaturen van 10°C tot 30°C. Raadpleeg voor meer informatie systeemblad 4826.


Kenmerken:

  • Sigma Flexidur Windowseal is gemakkelijk verwerkbaar
  • Goed overschilderbaar
  • Krimpvrij
  • Vocht- en UV-bestendig

Verwerkingsconditites:

Voor de noodzakelijke filmvorming (doordroging) moet tijdens applicatie en droging aan de volgende voorwaarden worden voldaan:

  • Ondergrond- en omgevingstemperatuur boven 5°C.
  • Relatieve luchtvochtigheid maximaal 85%.
  • De ondergrond temperatuur dient minimaal 3°C boven het dauwpunt te  liggen.
  • Goede ventilatie.

Kenmerkenblad: Sigma Flexidur Windowseal
Website fabrikant:
Sigma.nl


Bestel Sigma Flexidur Windowseal simpel en snel bij Onlineverf.nl

U bestelt Sigma Flexidur Windowseal altijd tegen een scherpe prijs en met de beste service!

Bij Onlineverf.nl kunt u altijd terecht voor professioneel advies. Wij helpen u graag bij het vinden van het juiste product. Dankzij onze jarenlange ervaring op het gebied van verkoop en verwerking van verf en aanverwante producten bent u gegarandeerd van het beste product.

Wist u dat Onlineverf.nl ook gratis werkschema’s voor u heeft? Deze schema’s vertellen u precies hoe u moet schilderen. Of het nu gaat om binnenmuren, buitenmuren, metaal of kunststof, u kunt het allemaal vinden.

Ook heeft Onlineverf.nl een outlet en speciale aanbiedingen voor u. Zo kunt u op een voordelige manier gebruik maken van hoogwaardige producten.

Heeft u al gebruik gemaakt van onze verfwijzer? Met de verfwijzer van Onlineverf.nl doorloopt u slechts een aantal stappen en komt u vanzelf terecht bij het juiste product.

Wist u dat Onlineverf.nl sinds kort ook de zakelijke markt bediend? Wij kunnen een offerte voor u uitbrengen wanneer een grote order wilt plaatsen. Interesse? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.

Onze productspecialist adviseert ook deze producten


Maak je bestelling compleet en begin direct.