Onlineverf.nl

Rambo Pantserbeits Tuinhout Zijdeglans Transparant Licht Eiken 750 ml

Deze zijdeglans buitenbeits met is uitgevoerd met UV bescherming en is weerbestendig. Deze duurzame en vochtwerende beits is geschikt voor het gronden, voorlakken en aflakken van kwalitatief hout in de tuin zoals schuren.

12,95

inclusief btw
Dit product is op voorraad

Een vraag?

Wij beantwoorden hem graag!

Inhoud

0.75 liter

Merk

Glansgraad

Zijdeglans

Ondergrond

Hout

Type

Beits

Rendement per liter

11 m2

Verfbasis

Terpentine

Transparantie

Transparant

Rambo Pantserbeits Tuinhout Zijdeglans Transparant Licht Eiken 750 ml

Rambo Pantserbeits Tuinhout Zijdeglans Transparant Licht Eiken 750 ml is een transparant buitenbeits met UV bescherming. Deze duurzame en vochtwerende beits is geschikt voor het gronden, voorlakken en aflakken van kwalitatief hout in de tuin. Geschikt voor pergola’s, speeltoestellen, borders, carports, prieeltjes etc.

De beits beschikt over UV-F Technologie voor het behoud van tuinhout. Het is tevens een 1-pot systeem wat goed dekt en makkelijk is aan te brengen. Deze Pantserbeits van Rambo beschermt 3 jaar tegen alle weersomstandigheden. Met Rambo Pantserbeits blijft je hout mooi en uiteraard veel langer mooi en beschermd. Je krijgt een eindresultaat om trots op te zijn! Met een blik van 750 ml kun je een oppervlakte van 11 m2 schilderen.

Dus als je je houten delen wilt beschermen en behandelen, dan is dit het juiste product. Pergola’s, speeltoestellen, borders, carports, prieeltjes en ander soort tuinhout kunnen perfect worden behandeld met deze beits van Rambo. Kies dus voor een product die makkelijk is aan te brengen zoals de Rambo Pantserbeits Tuinhout!


Omschrijving:

Rambo Pantserbeits Tuinhout Zijdeglans Transparant Licht Eiken is een vochtregulerende, transparante beits op basis van alkydhars bindmiddel.


Gebruik:

Voor het beschermen en verfraaien van (waardevol) houtwerk rondom het huis zoals borders, carports, plantenbakken, hokken, pergola’s en speeltoestellen. Een blanke laag kan eventueel als onderhoudslaag op bestaande transparant gekleurde systemen worden toegepast.


Kenmerken:

  • 3 jaar houtbescherming
  • Houtkleur verrijkend
  • UV-blockend
  • Super vochtregulerend
  • Makkelijk verwerkbaar
  • 1-potsysteem
  • Weerbestendig
  • Verkrijgbaar in 0,75L en 2,5L
  • Rendement 15 m2 per liter

Kleur en glans:

Verftypes op basis van Alkydharsen kunnen vergelen. Dit gebeurt vooral bij onvoldoende daglicht (zoals in kelders, binnenzijden van kasten etc.). Onder deze omstandigheden kan het voorkomen dat wit tinten en lichte kleuren gaan afwijken. Dit heeft uitsluitend esthetische en dus geen technische consequenties. Het vergelen is inherent aan het Alkydharsbindmiddel. Echter wordt dit product alleen in de buitenlucht gebruikt, dus deze beits zal niet gaan vergelen.

Kenmerkenblad: Pantserbeits Tuinhout Transparant


Gebruik

Binnen of buiten: buiten
Droogtijd: 16 uur
Toepassingsmethode: direct
Minimale verwerkingstemperatuur: 5 °C
Verwerkingsmethode: roller/kwast
Rendement per liter: 15 m²/L
Toepassingsgebied: tuinhout
Basis: terpentinegedragen


Technische kenmerken

Consitentie: Vloeistof
Vochtregulerend: ja
Soort laag: combinatie van grond- en aflak

Tip: 

Om de ondergrond goed schoon te maken, maak je gebruik van St. Marc Verfreiniger. Vervolgens schuur je de ondergrond licht op met 3M schuurpapier met een redelijk fijne korrel, bijvoorbeeld P240. Vergeet ten slotte niet om met een kleefdoekje alle resten stof weg te halen!

Onze productspecialist adviseert ook deze producten


Maak je bestelling compleet en begin direct.

Combideals


Bespaar met één van onze combideals.