Onlineverf.nl

Rambo Pantserbeits Tuinhout Bosgroen 750 ml

Rambo Pantserbeits Tuinhout Zijdeglans Dekkend Bosgroen is uitgevoerd met UV bescherming en is weerbestendig. Deze duurzame en vochtwerende beits is geschikt voor het gronden, voorlakken en aflakken van kwalitatief hout in de tuin zoals schuren.

12,95

inclusief btw
Dit product is op voorraad

Een vraag?

Wij beantwoorden hem graag!

Inhoud

0.75 liter

Kleur

1131 Bosgroen

Merk

Glansgraad

Halfglans

Ondergrond

Hout

Type

Buitenverf

Rendement per liter

11 m2

Verfbasis

Terpentine

Rambo Pantserbeits Tuinhout Zijdeglans Dekkend Bosgroen 750 ml

Rambo Pantserbeits Tuinhout Zijdeglans Dekkend Bosgroen is een buitenbeits met UV bescherming. Deze duurzame en vochtwerende beits is geschikt voor het gronden, voorlakken en aflakken van kwalitatief hout in de tuin. Je kunt hierbij denken aan schuren, schuttingen, hekken, hokken, pergola’s en speeltoestellen

De beits beschikt over UV-F Technologie voor het behoud van tuinhout. Het is tevens een 1-pot systeem wat goed dekt en makkelijk is aan te brengen. Deze Pantserbeits van Rambo beschermt 3 jaar tegen alle weersomstandigheden. Met Rambo Pantserbeits blijft je hout mooi en uiteraard veel langer mooi en beschermd. Je krijgt een eindresultaat om trots op te zijn! Met een blik van 750 ml kun je een oppervlakte van 11 m2 schilderen.

Dus als je je houten delen wilt beschermen en behandelen, dan is dit het juiste product. Schuttingen, schuren, hekken, speeltoestellen en ander soort tuinhout kunnen perfect worden behandeld met deze beits van Rambo. Kies dus voor een product die makkelijk is aan te brengen zoals de Rambo Pantserbeits Tuinhout!


Omschrijving:

Rambo Pantserbeits Tuinhout Zijdeglans Dekkend Bosgroen is een vochtregulerende, dekkende beits op basis van alkydhars bindmiddel.


Gebruik:

Voor het gronden, voorlakken en aflakken van vrijstaand houtwerk in de tuin zoals schuren, schuttingen, hekken, hokken, pergola’s en speeltoestellen.


Kenmerken:

  • Gemakkelijk verwerkbaar
  • Goede vloeiing
  • Weerbestendig
  • Eén pot systeem
  • Uitstekende dekking
  • Vochtregulerend
  • Levensduur van 3 jaar

Kleur en glans:

Verftypes op basis van Alkydharsen kunnen vergelen. Dit gebeurt vooral bij onvoldoende daglicht (zoals in kelders, binnenzijden van kasten etc.). Onder deze omstandigheden kan het voorkomen dat wit tinten en lichte kleuren gaan afwijken. Dit heeft uitsluitend esthetische en dus geen technische consequenties. Het vergelen is inherent aan het Alkydharsbindmiddel. Echter wordt dit product alleen in de buitenlucht gebruikt, dus deze beits zal niet gaan vergelen.

Beeldmateriaal Pantserbeits Tuinhout Dekkend
Kenmerkenblad: Pantserbeits Tuinhout Dekkend


Gebruik

Binnen of buiten: buiten
Droogtijd: 16 uur
Toepassingsmethode: direct
Minimale verwerkingstemperatuur: 5 °C
Verwerkingsmethode: roller/kwast
Rendement per liter: 16 m²/L
Toepassingsgebied: tuinhout
Basis: terpentinegedragen


Technische kenmerken

Consitentie: Vloeistof
Vochtregulerend: ja
Soort laag: combinatie van grond- en aflak


Tip: 

Om de ondergrond goed schoon te maken, maak je gebruik van St. Marc Verfreiniger. Vervolgens schuur je de ondergrond licht op met 3M schuurpapier met een redelijk fijne korrel, bijvoorbeeld P240. Vergeet ten slotte niet om met een kleefdoekje alle resten stof weg te halen!

Onze productspecialist adviseert ook deze producten


Maak je bestelling compleet en begin direct.

Combideals


Bespaar met één van onze combideals.