Onlineverf.nl

Progold Spray Finisher

Progold spray finisher is een kant en klaar universeel hulpmiddel bij het nat afmessen / afstrijken van kitvoegen.
Het is een veel verkocht en veel gebruikt artikel om de kitvoegen mooi strak te krijgen. Kitvoegen zijn immers belangrijk voor het behoud van het houtwerk.

14,95

inclusief btw
Dit product is op voorraad

Een vraag?

Wij beantwoorden hem graag!

Inhoud

0.75 liter

Merk

Progold Spray Finisher

Progold spray finisher is een kant en klaar universeel hulpmiddel bij het nat afmessen / afstrijken van kitvoegen.
Het is een veel verkocht en veel gebruikt artikel om de kitvoegen mooi strak te krijgen. Kitvoegen zijn immers belangrijk voor het behoud van het houtwerk. Dan is het wel prettig als een product bestaat waarmee het afmessen goed gaat. Dit scheelt tijd en energie.


Kenmerken:

  • Progold spray finisher is neutraal.
  • Voor meer dan 99% biologisch afbreekbaar.
  • Reukarm.

Werkomschrijving:

Nadat de kit is aangebracht het voegoppervlak en de naastliggende materialen bevochtigen met ProGold Finisher Spray. Hierna de voeg afwerken met een plamuurmes, voeghoutje of PVC pijpje. Nadat de voegen gladgestreken zijn kunnen deze nog met de vingers, nat gemaakt met ProGold Finisher Spray, worden nagestreken. Teveel aangebrachte ProGold Finisher kan met leidingwater verwijderd worden. Indien de kit overgeschilderd gaat worden, altijd met ruim leidingwater nawassen


Overig:

Temperatuur tijdens applicatie niet lager dan +5°C en niet hoger dan +40°C.


Bestel Progold spray finisher simpel en snel bij Onlineverf.nl

U bestelt Progold spray finisher altijd tegen een scherpe prijs en met de beste service!

Bij Onlineverf.nl kunt u altijd terecht voor professioneel advies. Wij helpen u graag bij het vinden van het juiste product. Dankzij onze jarenlange ervaring op het gebied van verkoop en verwerking van verf en aanverwante producten bent u gegarandeerd van het beste product.

Wist u dat Onlineverf.nl ook gratis werkschema’s voor u heeft? Deze schema’s vertellen u precies hoe u moet schilderen. Of het nu gaat om binnenmuren, buitenmuren, metaal of kunststof, u kunt het allemaal vinden.

Ook heeft Onlineverf.nl een outlet en speciale aanbiedingen voor u. Zo kunt u op een voordelige manier gebruik maken van hoogwaardige producten.

Heeft u al gebruik gemaakt van onze verfwijzer? Met de verfwijzer van Onlineverf.nl doorloopt u slechts een aantal stappen en komt u vanzelf terecht bij het juiste product.

Wist u dat Onlineverf.nl sinds kort ook de zakelijke markt bediend? Wij kunnen een offerte voor u uitbrengen wanneer een grote order wilt plaatsen. Interesse? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.

 

Onze productspecialist adviseert ook deze producten


Maak je bestelling compleet en begin direct.