Onlineverf.nl

Kunststof Spatel

De Kunststof spatel is een veel gebruikte spatel om het glasvlies behang mooi strak af te strijken, maar ook om het glasvlies behang af te snijden op de plint.

2,75

inclusief btw
Dit product is op voorraad

Een vraag?

Wij beantwoorden hem graag!

Kunststof Spatel

Kunststof spatel is een veel gebruikte spatel om het glasvlies behang mooi strak af te strijken
maar ook om het glasvlies behang af te snijden op de plint.

Er zit een scherpe en een minder scherpe kant aan deze spatel waardoor hij voor beide doeleinden
te gebruiken is.


Bestel Kunststof spatel nu simpel en snel op Onlineverf.nl

U bestelt Kunststof spatel altijd tegen een scherpe prijs en met de beste service!

Bij Onlineverf.nl kunt u altijd terecht voor professioneel advies. Wij helpen u graag bij het vinden van het juiste product. Dankzij onze jarenlange ervaring op het gebied van verkoop en verwerking van verf en aanverwante producten bent u gegarandeerd van het beste product.

Wist u dat Onlineverf.nl ook gratis werkschema’s voor u heeft? Deze schema’s vertellen u precies hoe u moet schilderen. Of het nu gaat om binnenmuren, buitenmuren, metaal of kunststof, u kunt het allemaal vinden.

Ook heeft Onlineverf.nl een outlet en speciale aanbiedingen voor u. Zo kunt u op een voordelige manier gebruik maken van hoogwaardige producten.

Heeft u al gebruik gemaakt van onze verfwijzer? Met de verfwijzer van Onlineverf.nl doorloopt u slechts een aantal stappen en komt u vanzelf terecht bij het juiste product.

Wist u dat Onlineverf.nl sinds kort ook de zakelijke markt bediend? Wij kunnen een offerte voor u uitbrengen wanneer een grote order wilt plaatsen. Interesse? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.

 

 

Onze productspecialist adviseert ook deze producten


Maak je bestelling compleet en begin direct.