Onlineverf.nl

ProGold Platte Kwast Alkyd

ProGold Platte Kwast Alkyd is een handgemaakte platte kwast met blankgelakte steel is vervaardigd uit zwart Chinees varkenshaar ( Hankow ). Deze haarsoort wordt gekenmerkt door zijn zeer groot verfopname- en afgiftevermogen en maakt deze kwast zeer geschikt voor het verwerken van synthetische grond- en aflak systemen.

Vanaf €4,95

inclusief btw
Dit product is op voorraad
1,5''1''2,5''2''
Wissen
Zoek de gewenste kleur

Of selecteer een veel voorkomende kleur

Een vraag?

Wij beantwoorden hem graag!

Gebruik

Hout / staal / kunststof

Soort

Platte kwasten

Verfbasis

Terpentine

Kwaliteit

Professionele kwast

Merk

Maat

1,5'', 1'', 2,5'', 2''

ProGold Platte Kwast Alkyd

ProGold Platte Kwast Alkyd is een handgemaakte platte kwast met blankgelakte steel is vervaardigd uit zwart Chinees varkenshaar ( Hankow ). Deze haarsoort wordt gekenmerkt door zijn zeer groot verfopname- en afgifte vermogen en maakt deze kwast zeer geschikt voor het verwerken van synthetische grond- en aflak systemen.  Deze kwasten onderscheiden zich in een betere grip, voor de schilder, maar ook een betere grip op het te schilderen werk. Randjes kunnen beter besneden worden en de haren zelf zijn van hogere kwaliteit. Investeren in een goede kwast is een goede investering. Wanneer je een kwast goed behandeld, gaat hij een leven lang mee. geschikt voor acryl verf of beitsen.

Dus als je op zoek bent naar een echt goede platte kwast voor je acryl verven en beitsen, dan is dit de beste keuze! Van alle kwasten van ProGold is dit een van de betere kwasten die er in het assortiment te verkrijgen is. Kies dus voor kwaliteit en probeer deze kwast!


Kenmerken

  • Platte handgemaakte kwast
  • Gemodificeerde polyestervezels
  • Voor watergedragen lakken en beitsen
  • Maat 1″ t/m 2,5″

Toepassing

Platte kwast van Chinees varkenshaar (Hankow), geschikt voor synthetische grond- en aflakken en beitsen.


Maat

De ProGold Platte Kwast Exclusive 7550 is verkrijgbaar in de maten 1″, 1,5″, 2″ en 2,5″.


Tip van de schilder

Wanneer je de kwast schoon wilt maken, trek dan goed alle haren uit elkaar tijdens het reinigen. Zo houdt je de kwast voor jaren lang goed.
Een kwast kan wel een levenlang mee gaan, wanneer je hem op de juiste manier behandeld. Nadat de verf helemaal uit de kwast is, kun je de kwast droog maken
door de kwast tussen de beide handen heen en weer te rollen in een plastic strijkvaatje. Doe dit niet zonder het strijkvaatje. want dan zit de verf overal waar je het niet hebben wilt.

 

 

Onze productspecialist adviseert ook deze producten


Maak je bestelling compleet en begin direct.