Onlineverf.nl

Polyfilla Pro W370 Sneldrogende houtreparatiepasta 2K

Polyfilla Pro W370 Sneldrogende houtreparatiepasta 2K is een sneldrogende reparatie middel die gemakkelijk te verwerken is. Het voordeel van dit product is het naar droging makkelijk te schuren is.

55,95

inclusief btw
Dit product is op voorraad

Een vraag?

Wij beantwoorden hem graag!

Soort

2 componenten houtreparatie

Merk

Inhoud

300 ml (2×150 ml)

Polyfilla Pro W370 Sneldrogende houtreparatiepasta 2K

Polyfilla Pro W370 Sneldrogende houtreparatiepasta 2K  (voorheen componex WR) is een sneldrogend reparatie middel die gemakkelijk te verwerken is. Het voordeel van dit product is het naar droging makkelijk te schuren is. Het product is na 30 minuten droog en is zowel binnen als buiten te gebruiken. De verwerkingstijd na aanmaken is ongeveer 12 minuten. De W370 is tevens in dunne lagen op te zetten en daarom uitermate geschikt om mee te plamuren.

Dit product kenmerkt zich door de sterke hechting. Na het aanbrengen heeft het product even tijd nodig om door te harden, maar daarna is de hechting echt super! Tevens is het product erg goed schuurbaar, dus na het verwerken van het reparatiemiddel, kun je gerust het oppervlak schuren. Na het schuren kun je het oppervlak vetvrij en schoonmaken, zodat het oppervlak ook overschilderbaar is. Het product is zonder zorgen overschilderbaar met terpentine gedragen verfsoorten.

Let er op dat dit product met name bedoeld is voor de wat kleinere gaten. Hierbij kun je denken aan schroef- en spijkergaten, kleine gaten en/of scheuren. Het handige van dit product is dat hij tevens te gebruiken is als plamuur. Wel zo handig als je nog even wat dicht wilt strijken natuurlijk.

Dus als je op zoek bent naar een veelzijdig product waarmee je zowel kunt repareren als plamuren, dan is dit een topper! De kwaliteit van Polyfilla Pro producten is erg goed. Veelal omdat dit merk door echte professionals wordt gebruikt. Kies dus voor kwaliteit en merk het verschil!


Eigenschappen:

  • Polyfilla Pro W370 is sneldrogend
  • Perfect schuurbaar
  • Sterke hechting
  • Probleemloos overschilderbaar

Toepassing:

Polyfilla Pro W370 is geschikt voor het duurzaam repareren van schroef- en spijkergaten, kleine gaten en scheuren. Tevens als plamuur te gebruiken. Let op! Bij uitgevreesde noesten en kwasten primeren met de W340


Kenmerkenblad: W370
Website fabrikant: Polyfilla


 

 

Onze productspecialist adviseert ook deze producten


Maak je bestelling compleet en begin direct.