Onlineverf.nl

Leeg blikwerk

Leeg blikwerk kunt u goed gebruiken om bijvoorbeeld verf te mengen, of het blik te gebruiken als strijkvaatje. Let op: Niet geschikt om watergedragen verf in te bewaren!

Vanaf €1,35

inclusief btw
Dit product is op voorraad
Wissen
Zoek de gewenste kleur

Of selecteer een veel voorkomende kleur

Een vraag?

Wij beantwoorden hem graag!

Inhoud

100ml, 250ml, 500ml, 750ml, 1liter, 2,5liter, 5 liter

Leeg blikwerk

Leeg blikwerk kunt u goed gebruiken om bijvoorbeeld verf te mengen. Let op: Niet geschikt om watergedragen verf in te bewaren!
Uiteraard kunt u het ook voor een ander doeleinde gebruiken. Het blik is ook te gebruiken als strijkvaatje.
Leeg blikwerk incl. deksel is verkrijgbaar in de volgende formaten:

100ml, 250ml, 500ml, 750ml, 1liter, 2,5liter en 5 liter


Bestel leeg blikwerk simpel en snel bij Onlineverf.nl

U bestelt leeg blikwerk altijd tegen een scherpe prijs en met de beste service!

Bij Onlineverf.nl kunt u altijd terecht voor professioneel advies. Wij helpen u graag bij het vinden van het juiste product. Dankzij onze jarenlange ervaring op het gebied van verkoop en verwerking van verf en aanverwante producten bent u gegarandeerd van het beste product.

Wist u dat Onlineverf.nl ook gratis werkschema’s voor u heeft? Deze schema’s vertellen u precies hoe u moet schilderen. Of het nu gaat om binnenmuren, buitenmuren, metaal of kunststof, u kunt het allemaal vinden.

Ook heeft Onlineverf.nl een outlet en speciale aanbiedingen voor u. Zo kunt u op een voordelige manier gebruik maken van hoogwaardige producten.

Heeft u al gebruik gemaakt van onze verfwijzer? Met de verfwijzer van Onlineverf.nl doorloopt u slechts een aantal stappen en komt u vanzelf terecht bij het juiste product.
Wist u dat Onlineverf.nl sinds kort ook de zakelijke markt bediend? Wij kunnen een offerte voor u uitbrengen wanneer een grote order wilt plaatsen. Interesse? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.

 

Onze productspecialist adviseert ook deze producten


Maak je bestelling compleet en begin direct.