Onlineverf.nl

Koopmans Nylostop Houtrotvuller

Koopmans Nylostop Houtrotvuller is een praktisch reukloos ijzersterk, chemicaliënvast, twee-componenten reparatie-middel, voor het opvullen van gaten in hout, staal en beton. Ook te gebruiken voor het verlijmen van de meest uiteenlopende materialen.

Vanaf €12,50

inclusief btw
Dit product is op voorraad
1000 gram400 gram
Wit
Wissen
Zoek de gewenste kleur

Of selecteer een veel voorkomende kleur

Kleurkiezer

Een vraag?

Wij beantwoorden hem graag!

Inhoud

1000 gram, 400 gram

Kleur

Wit

Glansgraad

Mat

Ondergrond

Hout

Type

Buitenverf

Merk

Koopmans Nylostop Houtrotvuller

Koopmans Nylostop Houtrotvuller is een praktisch reukloos ijzersterk, chemicaliënvast, twee-componenten reparatie-middel, voor het opvullen van gaten in hout, staal en beton. Ook te gebruiken voor het verlijmen van de meest uiteenlopende materialen. Heb je hulp nodig om uit rekenen wat voor jou de ideale hoeveelheid is? Dan hebben wij een voor hulpje voor je: rekenhulp/formule voor Beton dekking 1mm x 1,83 = 1,83 KG per m2 5 mm is ideaal.


Kenmerken

  • Practisch reukloos
  • Watervast
  • Hard elastisch
  • Uitstekende hechting op practisch elke schone, droge, vetvrije en gezonde ondergrond
  • Bestand tegen vele chemicaliën
  • Vertoont bij uitharding geen krimp

Kenmerkenblad: Nylostop
Website fabrikant: Koopmans


Bestel Koopmans Nylostop houtrotvuller simpel en snel bij Onlineverf.nl

U bestelt Koopmans Nylostop Houtrotvuller altijd tegen een scherpe prijs en met de beste service!

Bij Onlineverf.nl kunt u altijd terecht voor professioneel advies. Wij helpen u graag bij het vinden van het juiste product. Dankzij onze jarenlange ervaring op het gebied van verkoop en verwerking van verf en aanverwante producten bent u gegarandeerd van het beste product.

Wist u dat Onlineverf.nl ook gratis werkschema’s voor u heeft? Deze schema’s vertellen u precies hoe u moet schilderen. Of het nu gaat om binnenmuren, buitenmuren, metaal of kunststof, u kunt het allemaal vinden.

Heeft u al gebruik gemaakt van onze verfwijzer? Met de verfwijzer van Onlineverf.nl doorloopt u slechts een aantal stappen en komt u vanzelf terecht bij het juiste product.

Wist u dat Onlineverf.nl sinds kort ook de zakelijke markt bediend? Wij kunnen een offerte voor u uitbrengen wanneer een grote order wilt plaatsen. Interesse? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.

 

Onze productspecialist adviseert ook deze producten


Maak je bestelling compleet en begin direct.