Onlineverf.nl

Koopmans Monumenten Beits

Koopmans Monumenten Beits is een weersbestendige semi-dekkende mat zwarte beits. De beits is op basis van Lijnolie en Alkydhars en is geschikt voor het beschermen en behandelen van houten objecten.

29,95

inclusief btw
Dit product is op voorraad

Kleurkiezer

Een vraag?

Wij beantwoorden hem graag!

Inhoud

2,5 liter

Kleur

Zwart

Glansgraad

Mat

Ondergrond

Hout

Type

Buitenverf

Merk

Rendement per liter

14 m2

Koopmans Monumenten Beits

Koopmans Monumenten Beits is een weersbestendige semi-dekkende mat zwarte beits. De beits is op basis van Lijnolie en Alkydhars en is geschikt voor het beschermen en behandelen van houten objecten. Het product is ideaal voor de verfraaiing van (kap)schuren, loodsen, schuttingen, molens en gepotdekselde houten delen. Koopmans Monumenten Beits kan zonder problemen worden ingezet als onderhoudsproduct op al met Ecoleum of een andere beits behandelde delen. Omdat het product ook goed op glad geschaafd hout kan worden toegepast, kan het prima met Ecoleum worden gecombineerd.


Toepassing:

Monumenten Beits o.a. gebruiken op:

  • (Kap)schuren
  • Loodsen
  • Schuttingen
  • Molens
  • Gepotdekselde houten delen

Kenmerkenblad: Monumenten Beits
Website fabrikant: Koopmans

Tip: 

Om de ondergrond goed schoon te maken, maak je gebruik van St. Marc Verfreiniger. Vervolgens schuur je de ondergrond licht op met 3M schuurpapier met een redelijk fijne korrel, bijvoorbeeld P240. Vergeet ten slotte niet om met een kleefdoekje alle resten stof weg te halen!


Bestel Koopmans Monumenten Beits simpel en snel bij Onlineverf.nl

U bestelt Koopmans Monumenten Beits altijd tegen een scherpe prijs en met de beste service!

Bij Onlineverf.nl kunt u altijd terecht voor professioneel advies. Wij helpen u graag bij het vinden van het juiste product. Dankzij onze jarenlange ervaring op het gebied van verkoop en verwerking van verf en aanverwante producten bent u gegarandeerd van het beste product.

Wist u dat Onlineverf.nl ook gratis werkschema’s voor u heeft? Deze schema’s vertellen u precies hoe u moet schilderen. Of het nu gaat om binnenmuren, buitenmuren, metaal of kunststof, u kunt het allemaal vinden.

Ook heeft Onlineverf.nl een outlet en speciale aanbiedingen voor u. Zo kunt u op een voordelige manier gebruik maken van hoogwaardige producten.

Heeft u al gebruik gemaakt van onze verfwijzer? Met de verfwijzer van Onlineverf.nl doorloopt u slechts een aantal stappen en komt u vanzelf terecht bij het juiste product.

Wist u dat Onlineverf.nl sinds kort ook de zakelijke markt bediend? Wij kunnen een offerte voor u uitbrengen wanneer een grote order wilt plaatsen. Interesse? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.

Onze productspecialist adviseert ook deze producten


Maak je bestelling compleet en begin direct.