Onlineverf.nl

Koopmans Interieurtex

Koopmans Interieurtex is watergedragen, matte muurverf voor binnen. Deze muurverf is te gebruiken op wanden en plafonds. Daarnaast is de Interieurtex ideaal voor het overschilderen van behang en glasweefsel, beton, steen en pleisterwerk. De verf droogt lekker snel en is waterverdunbaar.

Vanaf €13,95

inclusief btw
Dit product is op voorraad
2,5 liter5 liter10 liter
100%WitKleur naar keuze
Wissen
Zoek de gewenste kleur

Of selecteer een veel voorkomende kleur

Kleurkiezer

Een vraag?

Wij beantwoorden hem graag!

Inhoud

2,5 liter, 5 liter, 10 liter

Kleur

100%Wit, Kleur naar keuze

Merk

Glansgraad

Mat

Ondergrond

Muur en plafond

Type

Binnenverf

Rendement per liter

8 m2

Transparantie

Dekkend

Verfbasis

Water

Koopmans Interieurtex

Koopmans Interieurtex is watergedragen, matte muurverf voor binnen. Deze muurverf is te gebruiken op wanden en plafonds. Daarnaast is de Interieurtex ideaal voor het overschilderen van behang en glasweefsel, beton, steen en pleisterwerk. De verf droogt lekker snel en is waterverdunbaar. Dus als je op zoek bent naar een goede muurverf die goed dekt, dan is dit een prima muurverf. Prijs/kwaliteitsverhouding van deze muurverf is ook prima.

Je kunt de muurverf in verschillende ruimtes gebruiken zoals de woonkamer, slaapkamer en hal. Maar daarnaast kun je de muurverf ook prima gebruiken in de droge delen van de badkamer of in de keuken. Let er wel op dat de deze verf niet gebruikt in de douche zelf, waar het dus nat is. In de natte delen van de badkamer kun je beter Sigmaresist Fungi Mat nemen. Dit is een muurverf die schimmelbestendig is. Daardoor is deze muurverf effectief in natte ruimtes.

In de keuken kan de verf prima. Maar wil je een muurverf die echt goed afneembaar is achter het fornuis, dan kun je beter de Sigmapearl Clean Mat nemen.


Kenmerken:

  • Koopmans Interieurtex is sneldrogend
  • Waterverdunbaar
  • Onverzeepbaar
  • Schrob- en boenvast
  • Extra dekkend

Verwerkingscondities:

Voor de noodzakelijke filmvorming (door droging) moet tijdens applicatie en droging aan de volgende voorwaarden worden voldaan:

  • Ondergrond- en omgevingstemperatuur boven 5°C.
  • Relatieve luchtvochtigheid maximaal 85%.
  • De ondergrond temperatuur dient minimaal 3°C boven het dauwpunt te  liggen.
  • Goede ventilatie.

Toepassing:

De Koopmans Interieurtex is ideaal voor het schilderen van minerale ondergronden, zoals beton, metselwerk, pleisterwerk, schuurwerk en gipskartonplaten. Daarnast kan deze muurverf gebruikt worden als afwerklaag in het glasweefselsysteem. Maar ook is deze verf van Koopmans geschikt voor het overschilderen van oude (muur)verflagen.  De verf is waterverdunbaar. Je kunt, net als bij andere verven op waterbasis, ook Owatrol Floetrol gebruiken om de verf wat soepeler te maken.

Kenmerkenblad: Interieurtex
Website fabrikant: Koopmans

Onze productspecialist adviseert ook deze producten


Maak je bestelling compleet en begin direct.

Combideals


Bespaar met één van onze combideals.