Onlineverf.nl

Koopmans Impregneerolie UV

Koopmans Impregneerolie UV is een oliehoudende blanke en UV bestendige impregneer op basis van Lijnolie en Alkydhars voor bescherming en verfraaiing van zowel verduurzaamde als niet verduurzaamde houten objecten buiten. Deze olie is te gebruiken op onbehandeld hout, geïmpregneerd tuinhout, (ongeschuurd) verweerd hout.

24,75

inclusief btw
Dit product is op voorraad

Kleurkiezer

Een vraag?

Wij beantwoorden hem graag!

Inhoud

2,5 liter

Kleur

Blank

Glansgraad

Mat

Ondergrond

Hout

Type

Buitenverf

Merk

Rendement per liter

14 m2

Koopmans Impregneerolie UV

Koopmans Impregneerolie UV is een oliehoudende blanke en UV bestendige impregneer op basis van Lijnolie en Alkydhars voor bescherming en verfraaiing van zowel verduurzaamde als niet verduurzaamde houten objecten buiten. Deze olie is te gebruiken op onbehandeld hout, geïmpregneerd tuinhout, (ongeschuurd) verweerd hout. Tevens is de olie te gebruiken op reeds eerder met impregneerolie UV behandelde delen.


Toepassing:

Deze olie is te gebruiken op onbehandeld hout, geïmpregneerd tuinhout, (ongeschuurd) verweerd hout.


 Aanwijzingen voor gebruik:

  • Goed roeren.
  • Product is gebruiksklaar.
  • Het te behandelen oppervlak moet schoon en droog zijn (alg en mos grondig verwijderen). Nieuw hout 2 of 3 keer behandelen, of al naar gelang de gewenste kleursterkte.

Kenmerkenblad: Impregneerolie UV
Website fabrikant: Koopmans


Bestel Koopmans Impregneerolie UV simpel en snel bij Onlineverf.nl

U bestelt Koopmans Impregneerolie UV altijd tegen een scherpe prijs en met de beste service!

Bij Onlineverf.nl kunt u altijd terecht voor professioneel advies. Wij helpen u graag bij het vinden van het juiste product. Dankzij onze jarenlange ervaring op het gebied van verkoop en verwerking van verf en aanverwante producten bent u gegarandeerd van het beste product.

Wist u dat Onlineverf.nl ook gratis werkschema’s voor u heeft? Deze schema’s vertellen u precies hoe u moet schilderen. Of het nu gaat om binnenmuren, buitenmuren, metaal of kunststof, u kunt het allemaal vinden.

Ook heeft Onlineverf.nl een outlet en speciale aanbiedingen voor u. Zo kunt u op een voordelige manier gebruik maken van hoogwaardige producten.

Heeft u al gebruik gemaakt van onze verfwijzer? Met de verfwijzer van Onlineverf.nl doorloopt u slechts een aantal stappen en komt u vanzelf terecht bij het juiste product.

Wist u dat Onlineverf.nl sinds kort ook de zakelijke markt bediend? Wij kunnen een offerte voor u uitbrengen wanneer een grote order wilt plaatsen. Interesse? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.

Onze productspecialist adviseert ook deze producten


Maak je bestelling compleet en begin direct.