Onlineverf.nl

Koopmans Impraleum

Koopmans Impraleum is een weerbestendige semi-transparante beits voor bescherming en opnieuw kleurgevende behandeling van houten objecten. Ideaal voor de verfraaiing van schuren, loodsen, schuttingen, molens en gepotdekselde houten delen, waarbij het karakteristieke uiterlijk behouden blijft.

28,95

inclusief btw
Dit product is op voorraad

Kleurkiezer

Een vraag?

Wij beantwoorden hem graag!

Inhoud

2,5 liter

Kleur

Zwart

Glansgraad

Mat

Ondergrond

Hout

Type

Buitenverf

Merk

Rendement per liter

12 m2

Koopmans Impraleum

Koopmans Impraleum is een weerbestendige semi-transparante beits voor bescherming en opnieuw kleurgevende behandeling van houten objecten. Het product vindt vooral haar toepassing in de verfraaiing van schuren, loodsen, schuttingen, molens en gepotdekselde houten delen, waarbij het karakteristieke uiterlijk behouden blijft.


Toepassing:

Impraleum gebruiken op:

Onbehandeld hout, geïmpregneerd tuinhout. verouderde/ verpoederde carbolineum lagen .(Ongeschuurd) verweerd hout reeds eerder met Impra of Impraleum behandelde delen


 Aanwijzingen voor gebruik:

  • Goed roeren.
  • Product is gebruiksklaar.
  • Het te behandelen oppervlak moet schoon en droog zijn (alg en mos grondig verwijderen). Nieuw hout 2 of 3 keer behandelen, of al naar gelang de gewenste kleursterkte.

Kenmerkenblad: Impraleum
Website fabrikant: Koopmans

Tip: 

Om de ondergrond goed schoon te maken, maak je gebruik van St. Marc Verfreiniger. Vervolgens schuur je de ondergrond licht op met 3M schuurpapier met een redelijk fijne korrel, bijvoorbeeld P240. Vergeet ten slotte niet om met een kleefdoekje alle resten stof weg te halen!


Bestel Koopmans Impraleum simpel en snel bij Onlineverf.nl

U bestelt Koopmans Impraleum altijd tegen een scherpe prijs en met de beste service!

Bij Onlineverf.nl kunt u altijd terecht voor professioneel advies. Wij helpen u graag bij het vinden van het juiste product. Dankzij onze jarenlange ervaring op het gebied van verkoop en verwerking van verf en aanverwante producten bent u gegarandeerd van het beste product.

Wist u dat Onlineverf.nl ook gratis werkschema’s voor u heeft? Deze schema’s vertellen u precies hoe u moet schilderen. Of het nu gaat om binnenmuren, buitenmuren, metaal of kunststof, u kunt het allemaal vinden.

Ook heeft Onlineverf.nl een outlet en speciale aanbiedingen voor u. Zo kunt u op een voordelige manier gebruik maken van hoogwaardige producten.

Heeft u al gebruik gemaakt van onze verfwijzer? Met de verfwijzer van Onlineverf.nl doorloopt u slechts een aantal stappen en komt u vanzelf terecht bij het juiste product.

Wist u dat Onlineverf.nl sinds kort ook de zakelijke markt bediend? Wij kunnen een offerte voor u uitbrengen wanneer een grote order wilt plaatsen. Interesse? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.

Onze productspecialist adviseert ook deze producten


Maak je bestelling compleet en begin direct.

Combideals


Bespaar met één van onze combideals.