Onlineverf.nl

Koopmans Impra

Koopmans Impra is een beschermende, impregneerde kleurbeits bestemd als kleurgevende behandeling van vooral grenen- en vurenhouten schuttingen, pergola’s en andere houtconstructies in o.a. de tuin.

Vanaf €23,95

inclusief btw
Dit product is op voorraad
2,5 liter
Wissen
Zoek de gewenste kleur

Of selecteer een veel voorkomende kleur

Kleurkiezer

Een vraag?

Wij beantwoorden hem graag!

Inhoud

2,5 liter

Kleur

Bruin, Zwart, Wit, Lichtgrijs, Donkergrijs, Grijs, Donkergroen

Glansgraad

Mat

Ondergrond

Hout

Type

Buitenverf

Merk

Rendement per liter

9 m2

Koopmans Impra

Koopmans Impra is een beschermende, impregneerde kleurbeits bestemd als kleurgevende behandeling van vooral grenen- en vurenhouten schuttingen, pergola’s en andere houtconstructies in o.a. de tuin. Een sterk impregnerende oliehoudende semi-transparante kleurbeits voor bescherming en verfraaiing van houten objecten buiten. Daarnaast goed te gebruiken op onbehandeld hout of geïmpregneerd tuinhout.

Dus als je van plan bent om je houten delen buitenshuis eens flink aan te pakken, dan kan Koopmans Impra je daar bij helpen. Na een aantal jaar worden pergola’s bijvoorbeeld grauw of vaal van kleur. Dit ziet er dan een beetje armoedig uit en dat wil je natuurlijk niet. Dat geldt ook voor schuttingen en eigenlijk alleen soorten houten delen. Hout heeft nou eenmaal onderhoud nodig en daar kan dit product goed bij helpen.

Het mooie van dit product is dat het zelfs over verouderde of verpoederde carbolineum heen kan. Ideaal toch? Daarnaast werkt dit product ook erg goed op (ongeschuurd) verweerd hout. Je zult zien dat de houten delen z’n glans en kleur weer helemaal terug krijgen. En dat is waar je het voor doet!


Toepassing:

Koopmans Impra o.a. gebruiken op:

• Onbehandeld hout
• Geïmpregneerd tuinhout
• Verouderde/ verpoederde carbolineum lagen
• (Ongeschuurd) verweerd hout
• Reeds eerder met Impra behandelde delen


 Aanwijzingen voor gebruik:

Het te behandelen oppervlak moet schoon en droog zijn (alg en mos grondig verwijderen). Nieuw hout 2 of 3 keer behandelen, of al naar gelang de gewenste kleursterkte. Reeds met Impra behandelde en in goede staat verkerende ondergronden zijn na (hogedruk) reiniging opnieuw met 1 laag in een optimale staat te brengen. Tussen de lagen 24 uur laten drogen. Verbruik ca. 9 m² per liter, afhankelijk van de ondergrond en applicatiemethode. Voor en tijdens gebruik goed roeren. Tip: Behandeling van het hout rondom met 1 laag Impra, vooraf aan het monteren van het object, verlengt de levensduur van uw hout aanzienlijk.


Kenmerkenblad: Koopmans Imra
Website fabrikant: Koopmans

 

 

Onze productspecialist adviseert ook deze producten


Maak je bestelling compleet en begin direct.