Onlineverf.nl

Koopmans Hout en Bielzenzwart

Koopmans Hout en bielzenzwart is een beschermende coating voor houten delen onder en boven de grond welke o.a. in de tuin worden gebruikt.

Vanaf €10,25

inclusief btw
Dit product is op voorraad
0.75 liter2,5 liter
Zwart
Wissen
Zoek de gewenste kleur

Of selecteer een veel voorkomende kleur

Kleurkiezer

Een vraag?

Wij beantwoorden hem graag!

Inhoud

0.75 liter, 2,5 liter

Kleur

Zwart

Glansgraad

Mat

Ondergrond

Hout

Type

Buitenverf

Merk

Rendement per liter

14 m2

Koopmans Hout en Bielzenzwart

Koopmans Hout en bielzenzwart is een beschermende coating voor houten delen onder en boven de grond welke o.a. in de tuin worden gebruikt.


Toepassing:

Koopmans Hout en Bielzenzwart is een beschermende impregnerende coating op basis van teervrije bitumen. Voor toepassingen op houten en metalen onderdelen welke o.a. in de tuin worden gebruikt zoals bielzen, grondpalen en hekwerken.


 Aanwijzingen voor gebruik:

  • Rendement: ca. 13-14 m² per liter. Glansgraad: zijdemat. Overschilderbaar: na ca. 24 uur.

Kenmerkenblad: Hout en bielzenzwart
Website fabrikant: Koopmans


Bestel Koopmans Hout en bielzenzwart simpel en snel bij Onlineverf.nl

U bestelt Koopmans Hout en bielzenzwart altijd tegen een scherpe prijs en met de beste service!

Bij Onlineverf.nl kunt u altijd terecht voor professioneel advies. Wij helpen u graag bij het vinden van het juiste product. Dankzij onze jarenlange ervaring op het gebied van verkoop en verwerking van verf en aanverwante producten bent u gegarandeerd van het beste product.

Wist u dat Onlineverf.nl ook gratis werkschema’s voor u heeft? Deze schema’s vertellen u precies hoe u moet schilderen. Of het nu gaat om binnenmuren, buitenmuren, metaal of kunststof, u kunt het allemaal vinden.

Ook heeft Onlineverf.nl een outlet en speciale aanbiedingen voor u. Zo kunt u op een voordelige manier gebruik maken van hoogwaardige producten.

Heeft u al gebruik gemaakt van onze verfwijzer? Met de verfwijzer van Onlineverf.nl doorloopt u slechts een aantal stappen en komt u vanzelf terecht bij het juiste product.

Wist u dat Onlineverf.nl sinds kort ook de zakelijke markt bediend? Wij kunnen een offerte voor u uitbrengen wanneer een grote order wilt plaatsen. Interesse? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.

Onze productspecialist adviseert ook deze producten


Maak je bestelling compleet en begin direct.

Combideals


Bespaar met één van onze combideals.