Onlineverf.nl

Koopmans Ecoleum

Koopmans Ecoleum is een sterk impregnerend beschermingsmiddel voor zowel onbehandeld als goed gedroogd geconserveerd ruw hout. Geschikt als beschermings- en verfraaiingsmiddel voor ruw, ongeschaafd hout zoals gepotdekselde schuren, tuinhout, schuttingen, hekwerk, bielzen, pergola’s e.d.

Vanaf €19,50

inclusief btw
Dit product is op voorraad
1 liter2,5 liter
Wissen
Zoek de gewenste kleur

Of selecteer een veel voorkomende kleur

Kleurkiezer

Een vraag?

Wij beantwoorden hem graag!

Inhoud

1 liter, 2,5 liter

Glansgraad

Mat

Ondergrond

Hout

Type

Buitenverf

Merk

Rendement per liter

5 m2

Kleur

Donkerbruin, Donkergrijs, Donkergroen, Ecogroen, Grenen, Lichtgrijs, Teak, Zwart, Zwartbruin

Koopmans Ecoleum

Koopmans Ecoleum is een sterk impregnerend beschermingsmiddel voor zowel onbehandeld als goed gedroogd geconserveerd ruw hout. Vanuit ecologische benadering de echte milieuvriendelijke vervanger van Carbolineum. Zeer geschikt als beschermings- en verfraaiingsmiddel voor ruw, ongeschaafd hout zoals gepotdekselde schuren, tuinhout, schuttingen, hekwerk, bielzen, pergola’s e.d.

Ecoleum is op basis van zuivere lijnolie en alkydhars en is te verkrijgen in verschillende kleuren. Het product is zeer verwerkingsvriendelijk, sterk impregnerend en heeft een natuurlijk lijnolie geur. De dekkende kleuren kunnen onderling worden gemengd, mocht je dat graag willen. Het product heeft een uitstekende buitenduurzaamheid en gaat daardoor lang mee.


Toepassing:

Ecoleum gebruiken op:

• Ruw- en fijnbezaagd hout.
• Verouderde/ verpoederde carbolineum lagen.
• (Ongeschuurd) verweerd hout. De ondergrond ontdoen van vuil en verwering d.m.v. borstelen. (niet schuren!)


 Aanwijzingen voor gebruik:

Uitgaande van een schone, winddroge ondergrond. De gehele ondergrond voorzien van slechts één (impregnerende) laag Ecoleum. Wanneer het product plaatselijk “wegschiet” in de ondergrond mag er alleen “nat in nat” nieuw materiaal worden aangebracht. Na doordroging van de eerste laag mag er geen tweede laag Ecoleum meer worden aangebracht. Alleen wanneer na verloop van tijd de laag een mate van verwering heeft ondergaan. Verbruik ca. 5 – 8 m² per liter, sterk afhankelijk van de zuiging van de ondergrond.


Kenmerkenblad: Ecoleum
Kleurenkaart: Koopmans 
Website fabrikant: Koopmans


Bestel Koopmans Ecoleum simpel en snel bij Onlineverf.nl

Je bestelt Koopmans Ecoleum altijd tegen een scherpe prijs en met de beste service!

Bij Onlineverf.nl kunt u altijd terecht voor professioneel advies. Wij helpen u graag bij het vinden van het juiste product. Dankzij onze jarenlange ervaring op het gebied van verkoop en verwerking van verf en aanverwante producten bent u gegarandeerd van het beste product.

Wist u dat Onlineverf.nl ook gratis werkschema’s voor u heeft? Deze schema’s vertellen u precies hoe u moet schilderen. Of het nu gaat om binnenmuren, buitenmuren, metaal of kunststof, u kunt het allemaal vinden.

Ook heeft Onlineverf.nl een outlet en speciale aanbiedingen voor u. Zo kunt u op een voordelige manier gebruik maken van hoogwaardige producten.

Heeft u al gebruik gemaakt van onze verfwijzer? Met de verfwijzer van Onlineverf.nl doorloopt u slechts een aantal stappen en komt u vanzelf terecht bij het juiste product.

Wist u dat Onlineverf.nl sinds kort ook de zakelijke markt bediend? Wij kunnen een offerte voor u uitbrengen wanneer een grote order wilt plaatsen. Interesse? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.

Onze productspecialist adviseert ook deze producten


Maak je bestelling compleet en begin direct.

Combideals


Bespaar met één van onze combideals.