Onlineverf.nl

Histor Perfect Base Radiatorlak Acryl

Histor Perfect Base Radiatorlak Acryl is een niet vergelende en warmtebestendige (tot 100°C) lak speciaal voor radiatoren. Het voordeel van deze verf is dat het waterverdunbaar is en snel droogt.

 

Vanaf €28,95

inclusief btw
Dit product is op voorraad
0.75 liter
100% Wit
Wissen
Zoek de gewenste kleur

Of selecteer een veel voorkomende kleur

Kleurkiezer

Een vraag?

Wij beantwoorden hem graag!

Inhoud

0.75 liter

Kleur

100% Wit

Merk

Glansgraad

Mat

Ondergrond

Metaal

Type

Lak

Rendement per liter

9 m2

Verfbasis

Water

Histor Perfect Base Radiatorlak Acryl

Histor Perfect Base Radiatorlak Acryl is een niet vergelende en warmtebestendige (tot 100°C) lak speciaal voor radiatoren. Het voordeel van deze verf is dat het waterverdunbaar is en snel droogt.

Al jaren is Histor een bekend merk in Nederland, maar wat zit er achter dit merk? Histor is onderdeel van Sigma Coatings, de specialist op het gebied van professionele verf. Dit garandeert de kwaliteit van deze grondverf en zorg voor perfecte eigenschappen om te schilderen.


Over de Histor Perfect Base Radiator Acryl:

Bij Radiatoren is het mogelijk dat ze na verloop van tijd kunnen vergelen of zelfs gaan roesten. Histor Radiatorlak biedt de oplossing tegen deze problemen en zorgt ervoor dat je radiator weer helemaal opgefrist wordt. Deze lak van is warmtebestendig tot 100°C en waterverdunbaar.


 Kenmerken:

 • Histor Perfect Base Radiatorlak Acryl is makkelijk te verwerken
 • Niet vergelend
 • Warmtebestendig tot 100°C
 • Droogt snel
 • Waterverdunbaar
 • Rendement 12 m2 per liter

Kenmerkenblad: Histor Perfect Base Radiatorlak Acryl
Website fabrikant: Histor


Technische kenmerken van de verfspecialist:

 • Aanbevolen droge laagdikte : 40 μm (= ca. 60 μm nat) per laag, gebruik hiervoor een laagdikte meter voor de juiste laagdikte.
 • Houdbaarheid : Droog opgeslagen in gesloten originele verpakking bij een temperatuur tussen 5°C en 30°C ten minste 2 jaar.
 • Vlampunt : 41°C
 • Droogtijden: Overschilderbaar na 4 uur zonder schuren bij ca. 20°C.

  Rendement:

 • Theoretisch rendement: Droge laagdikte 35 μm : 16 m²/liter
 • Praktisch rendement: Het praktisch rendement is afhankelijk van een aantal factoren, zoals vorm van het object, conditie en profiel van het oppervlak, applicatiemethode, ervaring en weersomstandigheden.Voor de noodzakelijke filmvorming (doordroging) moet tijdens applicatie en droging aan de volgende voorwaarden worden voldaan:
 • Ondergrond- en omgevingstemperatuur tussen 0°C en 30°C.
 • Relatieve vochtigheid minimaal 40% en maximaal 90%.
 • Ondergrondtemperatuur ten minste 3°C boven het dauwpunt


   Bestel Histor Perfect Base Radiatorlak Acryl simpel en snel bij Onlineverf.nl

U bestelt Histor Perfect Base Radiatorlak Acryl altijd tegen een scherpe prijs en met de beste service!

Bij Onlineverf.nl kunt u altijd terecht voor professioneel advies. Wij helpen u graag bij het vinden van het juiste product. Dankzij onze jarenlange ervaring op het gebied van verkoop en verwerking van verf en aanverwante producten bent u gegarandeerd van het beste product.

Wist u dat Onlineverf.nl ook gratis werkschema’s voor u heeft? Deze schema’s vertellen u precies hoe u moet schilderen. Of het nu gaat om binnenmuren, buitenmuren, metaal of kunststof, u kunt het allemaal vinden.

Heeft u al gebruik gemaakt van onze verfwijzer? Met de verfwijzer van Onlineverf.nl doorloopt u slechts een aantal stappen en komt u vanzelf terecht bij het juiste product.

Wist u dat Onlineverf.nl sinds kort ook de zakelijke markt bediend? Wij kunnen een offerte voor u uitbrengen wanneer een grote order wilt plaatsen. Interesse? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.

Onze productspecialist adviseert ook deze producten


Maak je bestelling compleet en begin direct.