Onlineverf.nl

Histor One Wax

Histor One Wax is een decoratieve wax geschikt voor meubels en accessoires. Geef je kastje bijvoorbeeld een antieke look, of maak je kastje leuk vergrijsd. Deze wax is perfect geschikt voor het gebruik over Krijtverf.

Vanaf €9,95

inclusief btw
Dit product is op voorraad
0,25 liter
BronsWitGrijs
Wissen
Zoek de gewenste kleur

Of selecteer een veel voorkomende kleur

Kleurkiezer

Een vraag?

Wij beantwoorden hem graag!

Inhoud

0,25 liter

Kleur

Brons, Wit, Grijs

Merk

Glansgraad

Mat

Ondergrond

Hout

Histor One Wax

Histor One Wax is een decoratieve wax geschikt voor meubels en accessoires. Geef je kastje bijvoorbeeld een antieke look, of maak je kastje leuk vergrijsd. Deze wax is perfect geschikt voor het gebruik over Krijtverf. Dus als je aan de slag gaat met krijtverf, bijvoorbeeld Histor One Krijtverf, dan kun je dit product ook als toevoeging gebruiken. Je creëert dan unieke effecten die erg mooi en bijzonder zijn.


Over de Histor One Wax :

ONE by Histor Wax is gemakkelijk aan te brengen en verkrijgbaar in 3 verschillende kleuren; Brons, Wit en Grijs.


 Kenmerken:

  • Gemakkelijk aan te brengen
  • Geschikt voor meubels en accessoires
  • Speciaal geschikt voor gebruik over Krijtverf
  • Onverdund aanbrengen
  • Rendement: 5-7 m2 per 0,25 liter
  • Verkrijgbaar in 0,25L
  • Beschikbaar in 3 kleuren; Brons, wit en grijs
  • Gereedschap; spalter (korte brede kwast) of doek

Website fabrikant: Histor

Tip: 

Om de ondergrond goed schoon te maken, maak je gebruik van St. Marc Verfreiniger. Vervolgens schuur je de ondergrond licht op met 3M schuurpapier met een redelijk fijne korrel, bijvoorbeeld P240. Vergeet ten slotte niet om met een kleefdoekje alle resten stof weg te halen!

 


Bestel Histor One Wax simpel en snel bij Onlineverf.nl

U bestelt Histor One Wax altijd tegen een scherpe prijs en met de beste service!

Bij Onlineverf.nl kunt u altijd terecht voor professioneel advies. Wij helpen u graag bij het vinden van het juiste product. Dankzij onze jarenlange ervaring op het gebied van verkoop en verwerking van verf en aanverwante producten bent u gegarandeerd van het beste product.

Wist u dat Onlineverf.nl ook gratis werkschema’s voor u heeft? Deze schema’s vertellen u precies hoe u moet schilderen. Of het nu gaat om binnenmuren, buitenmuren, metaal of kunststof, u kunt het allemaal vinden.

Heeft u al gebruik gemaakt van onze verfwijzer? Met de verfwijzer van Onlineverf.nl doorloopt u slechts een aantal stappen en komt u vanzelf terecht bij het juiste product.

Wist u dat Onlineverf.nl sinds kort ook de zakelijke markt bediend? Wij kunnen een offerte voor u uitbrengen wanneer een grote order wilt plaatsen. Interesse? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.

Onze productspecialist adviseert ook deze producten


Maak je bestelling compleet en begin direct.