Onlineverf.nl

Histor One Muurverf Zijdemat

Histor One Muurverf Zijdemat geeft een warme en sfeervolle uitstraling in huis. Dit is mede mogelijk door het poedermatte resultaat wat het geeft. Deze verf kenmerkt zich door de perfecte dekking, zodat je snel klaar bent met je schilderklus.

Vanaf €18,95

inclusief btw
Dit product is op voorraad
1 liter2,5 liter5 liter
100% WitKleur naar keuze
Wissen
Zoek de gewenste kleur

Of selecteer een veel voorkomende kleur

Kleurkiezer

Een vraag?

Wij beantwoorden hem graag!

Inhoud

1 liter, 2,5 liter, 5 liter

Kleur

100% Wit, Kleur naar keuze, Kleur naar keuze (Donker)

Merk

Glansgraad

Mat

Ondergrond

Muur en plafond

Type

Binnenverf

Rendement per liter

10 m2

Verfbasis

Water

Histor One Muurverf Zijdemat

Histor One Muurverf Zijdemat geeft een warme en sfeervolle uitstraling in huis. Dit is mede mogelijk door het poedermatte resultaat wat het geeft. Deze verf kenmerkt zich door de perfecte dekking, zodat je snel klaar bent met je schilderklus. Daarnaast heeft de Histor One Muurverf Zijdemat een subtiele glans en prachtige tinten zoals wittinten, grijstinten en accentkleuren. De muurverf is licht afneembaar, dus dat is handig als er eens een vlekje op de muur komt. Per liter kun je ongeveer 7 tot 8 m2 schilderen.

Een ander voordeel is dat deze verf geheel reukvrij en onbrandbaar is. Dat komt doordat er geen oplosmiddelen in verwerkt zitten. De verf is dus ook nog eens goed voor het milieu.

Histor One Muurverf Zijdemat is erg geschikt voor het schilderen van (poreuze) steenachtige ondergronden, zoals goed afgebonden schuurwerk, pleisterwerk, metselwerk en beton. Maar ook zeker voor het schilderen van gips, gipskarton, boardplaten en het overschilderen van oude muurverflagen.


Over de Histor One Muurverf Zijdemat:

Deze verf geeft. zoals de naam al zegt, een poedermatte uitstraling. Het voordeel van deze verf is dat het een zeer goede dekking heeft. Tevens is de muur licht afneembaar en neemt deze verf minder snel vuil op in vergelijking tot andere kalkverf. Ook is de verf reukarm, wat weer aangenaam is omdat u deze verf binnenshuis gebruikt.


 Kenmerken:

  • Excellente dekking
  • Subtiele glans
  • Prachtige wittinten, grijstinten en accentkleuren
  • Licht afneembaar
  • Rendement: 7-8 m2 per liter

Kenmerkenblad: One Muurverf Zijdemat

Website fabrikant: Histor


Technische kenmerken van de verfspecialist:

  • Aanbevolen droge laagdikte : 35 μm (= ca. 60 μm nat) per laag, gebruik hiervoor een laagdikte meter voor de juiste laagdikte.
  • Houdbaarheid : Droog opgeslagen in gesloten originele verpakking bij een temperatuur tussen 5°C en 30°C ten minste 2 jaar.
  • Vlampunt : 41°C
  • Droogtijden: Overschilderbaar na 6 uur bij ca. 20°C.

Voor andere mat tinten zie Histor One Muurverf Extra MatHistor One Muurverf mat en Histor One Muurverf Kalkmat

Onze productspecialist adviseert ook deze producten


Maak je bestelling compleet en begin direct.

Combideals


Bespaar met één van onze combideals.