Onlineverf.nl

Histor IJzermenie

Histor IJzermenie is een roestwerende grondverf/primer voor binnen en buiten op basis van alkydhars, zinkfosfaat en ijzeroxide. Het product is loodvrij, gemakkelijk verwerkbaar en roestwereld. Handig toch?

16,95

inclusief btw
Dit product is op voorraad

Een vraag?

Wij beantwoorden hem graag!

Inhoud

0,75 liter

Merk

Glansgraad

Mat

Ondergrond

Metaal

Type

Binnenverf, Buitenverf

Rendement per liter

14 m2

Verfbasis

Terpentine

Histor IJzermenie

Histor IJzermenie is een roestwerende grondverf/primer voor binnen en buiten op basis van alkydhars, zinkfosfaat en ijzeroxide. Door gebruik van dit product ziet uw metaal er weer als nieuw uit! De verf is zowel binnen als buiten te gebruiken. Deze ijzermenie is ook goed bestand tegen hitte, wat het een geschikte grondverf maakt voor radiatoren en verwarmingsbuizen.


Gebruiksdoel: 

Roestwerende laag. Eventueel vochtafsluitende laag op muurkanten van houten delen. Af te werken met een grondverf en aflak.


Kenmerken:

  • Roestwerend Gemakkelijk verwerkbaar
  • Loodvrij
  • Terpentine verdunbaar
  • Goede vulling

Kleur + inhoud:

Roodbruin| 0.75L


Website fabrikant: Histor

Kenmerkenblad: IJzermenie

Tip: 

Om de ondergrond goed schoon te maken, maak je gebruik van St. Marc Verfreiniger. Vervolgens schuur je de ondergrond licht op met 3M schuurpapier met een redelijk fijne korrel, bijvoorbeeld P240. Vergeet ten slotte niet om met een kleefdoekje alle resten stof weg te halen!


 Bestel Histor IJzermenie simpel en snel bij Onlineverf.nl

U bestelt Histor IJzermenie altijd tegen een scherpe prijs en met de beste service!

Bij Onlineverf.nl kunt u altijd terecht voor professioneel advies. Wij helpen u graag bij het vinden van het juiste product. Dankzij onze jarenlange ervaring op het gebied van verkoop en verwerking van verf en aanverwante producten bent u gegarandeerd van het beste product.

Wist u dat Onlineverf.nl ook gratis werkschema’s voor u heeft? Deze schema’s vertellen u precies hoe u moet schilderen. Of het nu gaat om binnenmuren, buitenmuren, metaal of kunststof, u kunt het allemaal vinden.

Heeft u al gebruik gemaakt van onze verfwijzer? Met de verfwijzer van Onlineverf.nl doorloopt u slechts een aantal stappen en komt u vanzelf terecht bij het juiste product.

Bel ons voor het beste advies op het gebied van kleur en interieur!

Wist u dat Onlineverf.nl sinds kort ook de zakelijke markt bediend? Wij kunnen een offerte voor u uitbrengen wanneer een grote order wilt plaatsen. Interesse? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.

Onze productspecialist adviseert ook deze producten


Maak je bestelling compleet en begin direct.

Combideals


Bespaar met één van onze combideals.