Onlineverf.nl

Hammerite Radiatorlak Spuitbus

Hammerite Radiatorlak is een hittebestendige lak in een spuitbus, speciaal voor radiatoren en warmteleidingen. De radiatorlak geeft een duurzame bescherming, is hittebestendig en vergeelt niet. De lak is te verkrijgen in twee kleuren: wit en gebroken wit.

Dus wilt u uw verwarming of warmteleiding goed onderhouden en voorzien van een frisse kleur? Kies dan voor Hammerite radiatorlak.

Vanaf €11,95

inclusief btw
Dit product is op voorraad
0,4 liter
WitGebroken wit
Wissen
Zoek de gewenste kleur

Of selecteer een veel voorkomende kleur

Een vraag?

Wij beantwoorden hem graag!

Inhoud

0,4 liter

Kleur

Wit, Gebroken wit

Merk

Glansgraad

Hoogglans

Ondergrond

Metaal

Type

Binnenverf

Rendement per liter

4 m2

Hammerite Radiatorlak

Hammerite Radiatorlak spuitbus is een hittebestendige lak in een spuitbus, speciaal voor radiatoren en warmteleidingen. De radiatorlak geeft een duurzame bescherming, is hittebestendig en vergeelt niet. De lak is te verkrijgen in twee kleuren: wit en gebroken wit.

Dus wilt u uw verwarming of warmteleiding goed onderhouden en voorzien van een frisse kleur? Kies dan voor Hammerite radiatorlak.

Website fabrikant: Hammerite

Kenmerkenblad: Radiatorlak


Kenmerken:

  • Hittebestendig
  • Geeft een duurzame bescherming
  • Slijtvast
  • Behoudt kleur
  • Verkrijgbaar in een handige spuitbus

Tip:

Bij het eerste gebruik moet de radiator geleidelijk op temperatuur worden gebracht.

Tip: 

Om de ondergrond goed schoon te maken, maak je gebruik van St. Marc Verfreiniger. Vervolgens schuur je de ondergrond licht op met 3M schuurpapier met een redelijk fijne korrel, bijvoorbeeld P240. Vergeet ten slotte niet om met een kleefdoekje alle resten stof weg te halen!


Bestel Hammerite Radiatorlak Spuitbus simpel en snel bij Onlineverf.nl

U bestelt Hammerite Radiatorlak Spuitbus altijd tegen een scherpe prijs en met de beste service!

Bij Onlineverf.nl kunt u altijd terecht voor professioneel advies. Wij helpen u graag bij het vinden van het juiste product. Dankzij onze jarenlange ervaring op het gebied van verkoop en verwerking van verf en aanverwante producten bent u gegarandeerd van het beste product.

Wist u dat Onlineverf.nl ook gratis werkschema’s voor u heeft? Deze schema’s vertellen u precies hoe u moet schilderen. Of het nu gaat om binnenmuren, buitenmuren, metaal of kunststof, u kunt het allemaal vinden.

Ook heeft Onlineverf.nl een outlet en speciale aanbiedingen voor u. Zo kunt u op een voordelige manier gebruik maken van hoogwaardige producten.

Heeft u al gebruik gemaakt van onze verfwijzer? Met de verfwijzer van Onlineverf.nl doorloopt u slechts een aantal stappen en komt u vanzelf terecht bij het juiste product.

Wist u dat Onlineverf.nl sinds kort ook de zakelijke markt bediend? Wij kunnen een offerte voor u uitbrengen wanneer een grote order wilt plaatsen. Interesse? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.

Onze productspecialist adviseert ook deze producten


Maak je bestelling compleet en begin direct.

Combideals


Bespaar met één van onze combideals.