Onlineverf.nl

Golden Wave Teakolie

Golden Wave Teakolie is een mengeling van lijnzaadolie, terpentijnolie, aromaatvrije solventen en lavendelolie en penetreert in het hart van het hout en geeft geen filmvorming zoals een vernis. Deze teakolie geeft je tuinmeubelen een zeer goede bescherming, zodat ze er weer een seizoen tegenaan kunnen.

15,50

inclusief btw
Dit product is op voorraad

Een vraag?

Wij beantwoorden hem graag!

Inhoud

1 liter

Glansgraad

Zijdeglans

Ondergrond

Hout

Type

Binnenverf

Rendement per liter

15 m2

Verfbasis

Terpentine

Kleur

Blank

Merk

Golden Wave Teakolie

Golden Wave Teakolie is een mengeling van lijnzaadolie, terpentijnolie, aromaatvrije solventen en lavendelolie geïnspireerd op een Scandinavische traditie. Golden Wave Teakolie penetreert in het hart van het hout en geeft geen filmvorming zoals een vernis. Deze teakolie geeft je tuinmeubelen een zeer goede bescherming, zodat ze er weer een seizoen tegenaan kunnen. Het is belangrijk om de tuinmeubelen ieder seizoen te behandelen, zodat ze er altijd mooi en strak bij staan! De afwerking geeft een mooi natuurlijke finish. De tuinmeubelen zijn na behandeling beschermt tegen water en andere weersomstandigheden. De olie is blank van kleur een geeft een zijdeglanzende afwerking. Met 1 liter kun je 15 m² doen.

Website fabrikant: Golden Wave


Gebruiksdoel:

Golden Wave Teakolie geeft je tuinmeubelen een prima bescherming. Door het gebruik wordt uw exotisch hout gevoed en geeft een natuurlijke finish. Het maakt het oppervlak mooier en geeft bescherming tegen water en andere weersomstandigheden.


Kleur en glans:

Blank mat


Eigenschappen
Kleuren: Blank
Glansgraad: Zijdeglans
Verbruik: ca. 15 m²/l
Vlampunt: > 40 ºC
Verwerkingstemp: tussen 10°C en 30 ºC.
Stofdroog: na 6 uur bij 20 ºC en 65% RV.
Oppoetsen: 10 minuten
Doorgehard: na 1 week bij 20 ºC en 65% RV.
Verpakking: in 1000 ml
Houdbaarheid in de bus: minimaal 2 jaar bij een temperatuur tussen 5°C en 25 ºC, in originele onaangebroken verpakking.

Applicatiegegevens
Verwerkingsmethode: doek of kwast
Aantal lagen : minimaal 2 lagen
Behandeling algemeen
Voorbehandeling: het oppervlak moet volledig schoon zijn. Wanneer tuinmeubelen vergrijsd zijn, eventueel eerst goed afspoelen met bleekwater en indien nodig afschuren.

Verwerking
Overvloedig aanbrengen met een schone doek of borstel. Wacht tien minuten zodat de olie in het hout kan dringen. Veeg de overtollige olie af met een doek.
Voor nieuw hout moet deze werkwijze zeker tweemaal herhaald worden. Teakolie onverdund aanbrengen. De olie mag zowel op hout binnen als buiten gebruikt worden
Nabehandeling: regelmatig behandelen zodat het hout verzadigd blijft met olie.
De gedroogde olieresten zijn zelfontvlambaar. Gebruikte doeken in water gooien.

Tip: 

Om de ondergrond goed schoon te maken, maak je gebruik van St. Marc Verfreiniger. Vervolgens schuur je de ondergrond licht op met 3M schuurpapier met een redelijk fijne korrel, bijvoorbeeld P240. Vergeet ten slotte niet om met een kleefdoekje alle resten stof weg te halen!

Onze productspecialist adviseert ook deze producten


Maak je bestelling compleet en begin direct.

Combideals


Bespaar met één van onze combideals.