Onlineverf.nl

Golden Wave Naturel Olie

Golden Wave Naturel Olie is een ultramatte, watergedragen impregneerolie op basis van polyurethaan. Het hout behoudt zijn natuurlijke uitstraling. De olie kan gebruikt voor op alle houtsoorten voor binnen. Dus of het nu gaat om kasten, stoelen of tafels, deze olie is in dat opzicht universeel toepasbaar.

Vanaf €17,95

inclusief btw
Dit product is op voorraad
0,5 liter1 liter
Blank
Wissen
Zoek de gewenste kleur

Of selecteer een veel voorkomende kleur

Een vraag?

Wij beantwoorden hem graag!

Inhoud

0,5 liter, 1 liter

Glansgraad

Mat

Ondergrond

Hout

Type

Binnenverf

Rendement per liter

10 m2

Verfbasis

Terpentine

Kleur

Blank

Merk

Golden Wave Naturel Olie

Golden Wave Naturel Olie is een ultramatte, watergedragen impregneerolie op basis van polyurethaan. Het hout behoudt zijn natuurlijke uitstraling. De olie kan gebruikt voor op alle houtsoorten voor binnen. Dus of het nu gaat om kasten, stoelen of tafels, deze olie is in dat opzicht universeel toepasbaar. Daarnaast kun je deze olie ook prima gebruiken voor parketvloeren. Dus echt op alle houtsoorten toepasbaar! De olie kenmerkt zich door de hoge slijtvastheid en daarnaast is hij erg waterafstotend. Het voordeel is dat het hout zijn natuurlijke kleur blijft behouden. Bij het gebruik van deze olie hoef je nu niet bang te zijn dat er verkleuring optreedt. De olie is blank mat van kleur en glanst dus niet.

Website fabrikant: Golden Wave


Gebruiksdoel:

Voor het behandelen van alle hout voor binnen. Uitermate geschikt voor meubelen en parketvloeren door zijn hoge slijtvastheid en goede waterafstotendheid. Het hout behoudt zijn oorspronkelijke, natuurlijke kleur.


Kleur en glans:

Blank mat


Eigenschappen
Kleuren: Blank mat
Glansgraad: mat
Verbruik: ca. 10 m²/l voor onbehandeld hout
Vlampunt: > 40 ºC
Verwerkingstemp: tussen 10°C en 30 ºC.
Stofdroog: na 30 minuten bij 20ºC en 65% RV.
Schuurbaar: na 3 uur
Overschilderbaar: na 4 uur
Doorgehard: na 1 week bij 20 ºC en 65% RV.
Verpakking: in 500 ml en 1000 ml
Houdbaarheid in de bus: minimaal 2 jaar bij een temperatuur tussen 5°C en 25 ºC, in originele onaangebroken verpakking.

Applicatiegegevens
Verwerkingsmethode: kwast of roller
Aantal lagen : minimaal 2 lagen

Behandeling algemeen
Voorbehandeling: het oppervlak moet volledig schoon zijn. Het hout vooraf schuren met korrel 120 en schuurstof zorgvuldig verwijderen. Bij reeds behandeld hout vooraf oude laag reinigen en afschuren.

Verwerking
Gebruiksklare vloeistof welke het hout niet verkleurt. Wordt onverdund met de kwast of rol aangebracht. Het teveel afvegen met een doek. Nooit op natte ondergrond werken. Voor nieuw hout zeker twee lagen aanbrengen. Na de tweede laag opschuren met korrel 240. Droogtijd: stofdroog na 30 minuten, schuurbaar na 3 uur. Overschilderbaar na 4 uur.

Tip: 

Om de ondergrond goed schoon te maken, maak je gebruik van St. Marc Verfreiniger. Vervolgens schuur je de ondergrond licht op met 3M schuurpapier met een redelijk fijne korrel, bijvoorbeeld P240. Vergeet ten slotte niet om met een kleefdoekje alle resten stof weg te halen!

Onze productspecialist adviseert ook deze producten


Maak je bestelling compleet en begin direct.

Combideals


Bespaar met één van onze combideals.