Onlineverf.nl

Golden Wave Kleurwax

Golden Wave Kleurwax is een traditioneel gemaakte terpentijnboenwas op basis van natuurlijke grondstoffen, Portugese terpentijnolie en speciale pigmenten. Met deze unieke Kleurwax geef je blank hout snel en gemakkelijk een subtiel kleureffect.

Vanaf €14,95

inclusief btw
Dit product is op voorraad
BlauwgrijsChocoladeWit
Wissen
Zoek de gewenste kleur

Of selecteer een veel voorkomende kleur

Een vraag?

Wij beantwoorden hem graag!

Inhoud

0,5 liter

Glansgraad

Zijdeglans

Ondergrond

Hout

Type

Wax

Rendement per liter

10 m2

Verfbasis

Terpentine

Kleur

Blauwgrijs, Chocolade, Wit

Merk

Golden Wave Kleurwax

Golden Wave Kleurwax is een traditioneel gemaakte terpentijnboenwas op basis van natuurlijke grondstoffen, Portugese terpentijnolie en speciale pigmenten. Met deze unieke Kleurwax geef je blank hout snel en gemakkelijk een subtiel kleureffect. Over hout, reeds behandeld met kalkwax, een laagje kleurwax aanbrengen geeft een mooi verweerd effect.

Website fabrikant: Golden Wave


Gebruiksdoel:

Met deze bijzondere Kleurwax kleur je blank hout snel en makkelijk naar een uniek kleureffect. Deze wax is te gebruiken over hout die al behandeld is met kalkwax. Door een laagje kleurwax aan te brengen geef je het oppervlak een mooi verweerd effect.


Kleur en glans:

Zijdeglans.


Eigenschappen
Kleuren: Wit, Blauwgrijs en Chocolade
Glansgraad: Zijdeglans
Verbruik: ca. 8m²/l
Vlampunt: > 40 ºC
Verwerkingstemp: tussen 10°C en 30 ºC.
Stofdroog: na 2 à 3 uur bij 20 ºC en 65% RV.
Oppoetsen: na minimaal 1 uur
Doorgehard: na 1 week bij 20 ºC en 65% RV.
Verpakking: in 500 ml
Houdbaarheid in de bus: minimaal 2 jaar bij een temperatuur tussen 5°C en 25 ºC, in originele onaangebroken verpakking.

Applicatiegegevens
Verwerkingsmethode: doek of kwast
Aantal lagen : na gelang de gewenste kleur
Behandeling algemeen
Na het schuren van het hout kan de kleurwax aangebracht worden. De houtsoort kan vooraf met een watergedragen beits of verf behandeld worden.

Verwerking
Kleurwax aanbrengen met een korte kwast of doek. Om bepaalde kleureffecten te krijgen, breng je de kleurwax aan met staalwol.
Droogtijd: een uurtje laten drogen en opwrijven met een droge, pluisvrije doek.
Nabehandeling: het is aan te raden na een laag kleurwax een kleurloze wax-laag aan te brengen. Er kan nadien nooit gelakt worden.

Tip: 

Om de ondergrond goed schoon te maken, maak je gebruik van St. Marc Verfreiniger. Vervolgens schuur je de ondergrond licht op met 3M schuurpapier met een redelijk fijne korrel, bijvoorbeeld P240. Vergeet ten slotte niet om met een kleefdoekje alle resten stof weg te halen!

 


Bestel Golden Wave Kleurwax simpel en snel bij Onlineverf.nl

U bestelt Golden Wave Kleurwax altijd tegen een scherpe prijs en met de beste service!

Bij Onlineverf.nl kunt u altijd terecht voor professioneel advies. Wij helpen u graag bij het vinden van het juiste product. Dankzij onze jarenlange ervaring op het gebied van verkoop en verwerking van verf en aanverwante producten bent u gegarandeerd van het beste product.

Wist u dat Onlineverf.nl ook gratis werkschema’s voor u heeft? Deze schema’s vertellen u precies hoe u moet schilderen. Of het nu gaat om binnenmuren, buitenmuren, metaal of kunststof, u kunt het allemaal vinden.

Heeft u al gebruik gemaakt van onze verfwijzer? Met de verfwijzer van Onlineverf.nl doorloopt u slechts een aantal stappen en komt u vanzelf terecht bij het juiste product.

Wist u dat Onlineverf.nl sinds kort ook de zakelijke markt bediend? Wij kunnen een offerte voor u uitbrengen wanneer een grote order wilt plaatsen. Interesse? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.

Onze productspecialist adviseert ook deze producten


Maak je bestelling compleet en begin direct.

Combideals


Bespaar met één van onze combideals.