Onlineverf.nl

Glitsa Vloerreiniger

Glitsa Vloerreiniger ontvet en reinigt  (zacht)houten vloeren, intacte beits-, lak– en olielagen.
Deze professionele vloerreiniger geeft je vloer opnieuw een oogstrelend uiterlijk.

Vanaf €9,95

inclusief btw
Dit product is op voorraad
1 liter
Blank
Wissen
Zoek de gewenste kleur

Of selecteer een veel voorkomende kleur

Kleurkiezer

Een vraag?

Wij beantwoorden hem graag!

Inhoud

1 liter

Ondergrond

Hout

Kleur

Blank

Glitsa Vloerreiniger

Glitsa Vloerreiniger ontvet en reinigt  (zacht)houten vloeren, intacte beits-, lak– en olielagen. Deze professionele vloerreiniger geeft uw vloer opnieuw een oogstrelend uiterlijk. Met Glitsa behandelende vloeren zijn eenvoudig te onderhouden met Glitsa Vloerreiniger. Uiteraard ook verkrijgbaar bij Onlineverf.nl Dit product is geschikt voor houten-, parket– , of kurkvloeren en ook toepasbaar op linoleum en vinylvloeren.


Kenmerken:

  • Verbetert de hechting van verf- , beits-, en muurverflagen.
  • Optimaal reinigend en ontvettend.

Toepassing:

Voor het reinigen en ontvetten van hout, kurk, harde kunststoffen en bestaande transparante en dekkende verf-, beits- of olielagen. Ook geschikt voor het reinigen van verweerd kunststof tuinmeubilair. Daarnaast geschikt voor het reinigen van linoleum, vinylvloeren en plavuizen. Verwijdert tevens was- en polishlagen en strepen ontstaan door o.a. rubber zolen en zwenkwielen.


Kenmerkenblad: Glitsa Vloerreiniger


Bestel Glitsa Vloerreiniger simpel en snel bij Onlineverf.nl

U bestelt Glitsa Vloerolie altijd tegen een scherpe prijs en met de beste service!

Bij Onlineverf.nl kunt u altijd terecht voor professioneel advies. Wij helpen u graag bij het vinden van het juiste product. Dankzij onze jarenlange ervaring op het gebied van verkoop en verwerking van verf en aanverwante producten bent u gegarandeerd van het beste product.

Wist u dat Onlineverf.nl ook gratis werkschema’s voor u heeft? Deze schema’s vertellen u precies hoe u moet schilderen. Of het nu gaat om binnenmuren, buitenmuren, metaal of kunststof, u kunt het allemaal vinden.

Heeft u al gebruik gemaakt van onze verfwijzer? Met de verfwijzer van Onlineverf.nl doorloopt u slechts een aantal stappen en komt u vanzelf terecht bij het juiste product.

Wist u dat Onlineverf.nl sinds kort ook de zakelijke markt bediend? Wij kunnen een offerte voor u uitbrengen wanneer een grote order wilt plaatsen. Interesse? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.

Onze productspecialist adviseert ook deze producten


Maak je bestelling compleet en begin direct.