Onlineverf.nl

Flexa Strak in de Lak Grondverf Terpentine Basis

Flexa Strak in de Lak grondverf is een terpentine verdunbare primer voor binnen en buiten. Op basis van hybride alkydhars. Deze Sikkens verfsoorten zijn bekend uit de bouwmarkt, voor de professionele lijn verwijzen we graag door naar een andere pagina.

Vanaf €15,95

inclusief btw
Dit product is op voorraad
1 liter
WitGrijs
Wissen
Zoek de gewenste kleur

Of selecteer een veel voorkomende kleur

Kleurkiezer

Een vraag?

Wij beantwoorden hem graag!

Inhoud

1 liter

Kleur

Wit, Grijs

Glansgraad

Mat

Ondergrond

Hout

Type

Binnenverf, Buitenverf

Merk

Rendement per liter

16 m2

Verfbasis

Terpentine

Flexa Strak in de Lak Grondverf Terpentine Basis

Flexa Strak in de Lak Grondverf Terpentine Basis is een terpentine verdunbare primer/grondverf voor binnen en buiten. Deze grondverf is op basis van hybride alkydhars. Dat betekent dat je de grondverf kunt gebruiken onder alle terpentine gedragen aflakken. Voorbeeld hiervan is de Flexa Strak in de Lak Hoogglans en Flexa Strak in de Lak Zijdeglans.

Deze grondverf van Flexa is goed vullend en is vochtregulerend. Dat betekent dat het vocht doorlatend is. Als je een primer aanbrengt terwijl het oppervlak nog nat is, dan heeft het met deze grondverf de kans om het vocht door te laten.

De grondverf is universeel toepasbaar. Belangrijk is wel dat de na het aanbrengen van de grond ook de juiste aflak gebruikt. Op de verpakking staat dat de grondverf zowel voor binnen als buiten te gebruiken is en dat klopt ook. Mits je ook terpentine gedragen aflak over deze grondverf heen zet.


Toepassing:

  • Flexa strak in de lak grondverf is geschikt als grondverf voor binnen en buiten op hout en bestaande terpentine verdunbare dekkende verf- of beitslagen.

Producteigenschappen:

  • Goed vullend. Vochtregulerend. Kan één jaar onafgewerkt overstaan in twee lagen.

Aanwijzingen voor gebruik:

  • Goed roeren.
  • Product is gebruiksklaar.

Kenmerkenblad: Strak-in-de-lak-Grondverf-Kant-en-klaar
Website fabrikant: Sikkens


Bestel Flexa Strak in de Lak Grondverf Terpentine simpel en snel bij Onlineverf.nl

U bestelt Flexa Strak in de Lak Grondverf Terpentine altijd tegen een scherpe prijs en met de beste service!

Bij Onlineverf.nl kunt u altijd terecht voor professioneel advies. Wij helpen u graag bij het vinden van het juiste product. Dankzij onze jarenlange ervaring op het gebied van verkoop en verwerking van verf en aanverwante producten bent u gegarandeerd van het beste product.

Wist u dat Onlineverf.nl ook gratis werkschema’s voor u heeft? Deze schema’s vertellen u precies hoe u moet schilderen. Of het nu gaat om binnenmuren, buitenmuren, metaal of kunststof, u kunt het allemaal vinden.

Ook heeft Onlineverf.nl een outlet en speciale aanbiedingen voor u. Zo kunt u op een voordelige manier gebruik maken van hoogwaardige producten.

Heeft u al gebruik gemaakt van onze verfwijzer? Met de verfwijzer van Onlineverf.nl doorloopt u slechts een aantal stappen en komt u vanzelf terecht bij het juiste product.

Wist u dat Onlineverf.nl sinds kort ook de zakelijke markt bediend? Wij kunnen een offerte voor u uitbrengen wanneer een grote order wilt plaatsen. Interesse? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.

 

Onze productspecialist adviseert ook deze producten


Maak je bestelling compleet en begin direct.

Combideals


Bespaar met één van onze combideals.