Onlineverf.nl

Flexa Pure Krijtverf

Flexa Pure Krijtverf is een kalkmatte krijtverf voor op de muur die tevens waterverdunbaar is. De verf is reukloos en heeft amper vuilaanhang en dat maakt de verf geschikt voor binnen.

Let op: De kleuren van Flexa Pure zijn onlangs gewijzigd. Graag bij de bestelling aangeven of je de nieuwe of de oude kleur wilt ontvangen!

Vanaf €19,95

inclusief btw
Dit product is op voorraad
1 liter2,5 liter5 liter
Kleur naar keuze
Wissen
Zoek de gewenste kleur

Of selecteer een veel voorkomende kleur

Kleurkiezer

Een vraag?

Wij beantwoorden hem graag!

Inhoud

1 liter, 2,5 liter, 5 liter

Kleur

Wit, Kleur naar keuze, Kleur naar keuze (Donker)

Glansgraad

Kalkmat

Ondergrond

Muur en plafond

Type

Binnenverf

Merk

Rendement per liter

8 m2

Verfbasis

Water

Flexa Pure Krijtverf

Flexa Pure Krijtverf is een kalkmatte krijtverf voor op de muur die tevens waterverdunbaar is. De verf is reukloos en heeft amper vuilaanhang en dat maakt de verf geschikt voor binnen. De verf is zeer goed te reinigen zonder dat de verf afgeeft. Verder heeft de krijtverf een bijzonder hoge dekkracht voor een prachtig efficiënt resultaat. Deze muurverf is gemakkelijk te verwerken met een roller en een kwast. Maar wil je het echte authentieke effect van krijtverf? Breng dat de laatste laag aan met een blokwitter. Met 1 liter Flexa Pure Muurverf Kalkmat doe je ongeveer 8 m²/l. Dat is iets meer dan de gemiddelde muurverf.

De verf is goed afneembaar en heeft schrobklasse 1. Dat is handig, mocht er per ongeluk een vlekje op de muur komen. Een ander voordeel is dat deze verf weinig tot geen vuil aanhecht. Deze twee kenmerken maken de verf erg geschikt in ruimtes waar bijvoorbeeld kinderen zijn. Dus je kunt met een gerust hart deze verf aanbrengen op een kinderkamer.

Anders dan de meeste muurverven heeft deze verf een bijzonder authentiek effect. Het unieke effect van kalkverf gecombineerd met een mooie matte laag. De Pure Kalkmat heeft, in verhouding tot traditionele kalkverven een zeer gunstige prijs/kwaliteitsverhouding.

Let op: De kleuren van Flexa Pure zijn onlangs gewijzigd. Graag bij de bestelling aangeven of je de nieuwe of de oude kleur wilt ontvangen!

 


Kenmerken Flexa Pure Krijtverf

 • Bijzondere kalkmatte krijtverf uitstraling
 • Schrobklasse 1
 • Hoge dekkracht
 • Amper vuilaanhang
 • Reukloos

Toepassing

Flexa Pure Muurverf Kalkmat is binnen te gebruiken. De verf is aan brengen op ondergronden zoals baksteen, papierbehang, hard/zacht board, gipskarton, latexmuurverf, schoon metselwerk en (glad) pleisterwerk.


Systeeminformatie

 1. Veegvaste muurverf (witkalk/saus) en kwalitatief laagwaardige
  Latex Muurverf lagen (poreus, door laag percentage bindmiddel)
  verwijderen.
 2. Loszittend behang vastzetten met een geschikt plakmiddel.
 3.  Gaten e.d. opvullen met Flexa Muurvuller, daarna gladschuren.
 4.  Gladde ondergronden grof opruwen.
 5. Vochtkringen, nicotinevlekken e.d. isoleren met Flexa Isoleer. Schimmelvlekken verwijderen met een sterke Soda oplossing. Zuigende ondergronden, zoals spuitpleister en granol voorbehandelen met Flexa Muurgrond.
 6. Poederende ondergronden, zoals zachte pleistersoorten, restanten witkalk of restanten goedkope latex muurverf, voorbehandelen met Flexa Muurgrond.
 7. Intacte ondergronden reinigen met Flexa Vloeibare Rinser en water.

Glansgraad: Kalkmat
Rendement: 8 m²/l.


Kenmerkenblad: Pure Muurverf Kalkmat
Website fabrikant: Flexa


 

Onze productspecialist adviseert ook deze producten


Maak je bestelling compleet en begin direct.

Combideals


Bespaar met één van onze combideals.