Onlineverf.nl

Farrow & Ball Soft Distemper

(0)

Farrow & Ball Soft Distemper  is het perfecte product voor het schilderen van ademende, dampdoorlaatbare kalk- en stuclagen. De Soft Distemper is een poederachtige finish en wordt gebruikt om details op een bijzondere manier te accentueren.

131,-

inclusief btw
Binnen 5-7 werkdagen op voorraad
Zoek de gewenste kleur

Of selecteer een veel voorkomende kleur

Kleurkiezer

Een vraag?

Wij beantwoorden hem graag!

Inhoud

5 liter

Kleur

Kleur naar keuze

Merk

Glansgraad

Mat

Ondergrond

Plafond

Type

Binnenverf

Transparantie

Dekkend

Rendement per liter

13 m2

Farrow & Ball Soft Distemper

Farrow & Ball Soft Distemper  is het perfecte product voor het schilderen van ademende, dampdoorlaatbare kalk- en stuclagen. De Soft Distemper is een poederachtige finish en wordt gebruikt om details op een bijzondere manier te accentueren. De verf is gemakkelijk te verwijderen, wat hem erg gevoelig maakt voor aanraking. Hierdoor is de Soft Disttemper enkel geschikt voor plafonds.

Glans: 2%

Kijk voor de exacte levertijd boven in beeld. Neem bij twijfel even contact met ons op.


Gebruik
Een eenvoudige, traditionele distemper vervaardigd met natuurlijke harsen voor een matte, poederachtige afwerking. Het product laat plafonds ademen en is geschikt voor gebruik op fijn schuurwerk omdat het details prachtig tot hun recht laat komen.

Voorbereiding
Voorbereiding: Geen grondverf nodig. Zorg dat de oppervlakken in goede staat, schoon, droog en vrij van aarde, vet
en ander vuil zijn.De verf kan gaan schilferen of b De verf kan gaan schilferen of bladderen als deze o ladderen als deze op onvaste verflagen wordt p onvaste verflagen wordt
aangebracht. aangebracht.
Raadpleeg voor meer informatie over oudere of historische gebouwen ons Gegevensblad betreffende rische gebouwen ons Gegevensblad betreffende
Het Decoreren van Historische Gebouwen.

Nieuwe oppervlakken – aanbrengen op kaal pleisterwerk dat vrij van zout is. Nieuwe kalkpleisteroppervlakken dienen volledig gecarbonateerd te zijn en gedurende 4-5 weken uit te harden voordat het product wordt aangebracht. Oppervlakken die reeds met een distemper zijn behandeld – Was de oude distemper grondig af, schenk hierbij speciale aandacht aan de holtes van delicate lijstwerken, en laat het oppervlak drogen.

Reeds geverfde oppervlakken (moderne deklagen) Reeds geverfde oppervlakken (moderne deklagen) rvlakken (moderne deklagen) – Het product is niet geschikt voor gebruik op oppervlakken die al met een moderne deklaag, zoals bijvoorbeeld gloss of eggshell, zijn behandeld. Verwijder voordat u met schilderen begint alle oude verflagen. Plafonds van pleisterwerk met zoutproblemen zullen vlekken gaan vertonen en de verf zal gaan bladderen; het gebruik van Soft Distemper laat de muren ademen en zorgt dat het probleem onder controle wordt gehouden.

Structureel beschadigde oppervlakken – Structureel beschadigde oppervlakken – repareer scheuren of los pleisterwerk of vul deze met een
geschikt vulmiddel. Farrow & Ball raadt het gebruik van moderne vulmiddelen op pleisterwerk af
omdat deze middelen vocht vasthouden en te hard zijn; dit kan leiden tot scheurvorming en
ongelijkmatige poreusheid bij het schilderen.


Kenmerkenblad: Soft Distemper
Website fabrikant: Farrow & Ball

 

Er zijn op dit moment nog geen reviews.

Zelf een review toevoegen

Onze productspecialist adviseert ook deze producten


Maak je bestelling compleet en begin direct.

Combideals


Bespaar met één van onze combideals.