Onlineverf.nl

Den Braven Butyleenkit Enkel glas

Den Braven Butyleenkit Enkel glas is een goede afdichtingskit die gemakkelijk verspuitbaar is. Deze kit geeft geen vlekvorming op gebruikelijke bouwmaterialen. Binnen 48 uur is de kit glad en ziet het oppervlak er strak uit. Door de snelle droging is de kit gemakkelijk overschilderbaar.

 

Vanaf €9,95

inclusief btw
Dit product is op voorraad
Wit
Wissen
Zoek de gewenste kleur

Of selecteer een veel voorkomende kleur

Een vraag?

Wij beantwoorden hem graag!

Inhoud

310 ml

Merk

Kwaliteit

Professioneel

Kleur

Wit

Den Braven Butyleenkit Enkel glas

Den Braven Butyleenkit Enkel glas is een hoogwaardige duurzaam plastisch afdichtingskit op basis van polybuteen. Deze kit is zeer gemakkelijk verspuitbaar met de koker. Met deze kit heb je geen vlekvorming op gebruikelijke bouwmaterialen en creëer je een gladde en strakke huid (binnen 48 uur). Tevens is deze kit snel en goed overschilderbaar. De kit is gemakkelijk af te messen en is zowel binnen als buiten toepasbaar. De kit wordt ook bij enkel glas tot 0,6 m² toegepast. Na opening is de kit 12 maanden houdbaar.

Website fabrikant: Den Braven


Voorbereiding en afwerking:

Aanbrengtemperatuur +5°C tot 40°C (geldt voor omgeving en ondergronden). Ondergronden dienen schoon, droog, vet- en stofvrij en draagkrachtig te zijn. Hechtvlakken ontdoen van loszittende bestanddelen. Ondergronden vooraf altijd testen op hechting.

Schoonmaken:

Uitgehard materiaal kan alleen mechanisch worden verwijderd.

Houdbaarheid:

In ongeopende originele verpakking, tussen +5°C en +25°C, tot 12 maanden houdbaar na productiedatum mits bewaard op een droge plaats.

Onze productspecialist adviseert ook deze producten


Maak je bestelling compleet en begin direct.