Onlineverf.nl

Cepe wasreiniger

Cepe wasreiniger is een speciaalreiniger op waterbasis voor het verwijderen van oude waslagen van vloeren, meubelen etc.

16,95

inclusief btw
Dit product is op voorraad

Een vraag?

Wij beantwoorden hem graag!

Merk

Ondergrond

Hout, Vloeren en trappen

Type

Binnenverf

Glansgraad

Halfglans

Inhoud

0,25 liter

Verfbasis

Water

Cepe Wasreiniger

Cepe wasreiniger is een speciaalreiniger op waterbasis voor het verwijderen van oude waslagen van vloeren, meubelen etc.


Theoretisch rendement: 7.5 – 10m2
Verpakking: Fles 250ml


Bestel Cepe wasreiniger simpel en snel bij Onlineverf.nl

U bestelt Cepe wasreiniger altijd tegen een scherpe prijs en met de beste service!

Bij Onlineverf.nl kunt u altijd terecht voor professioneel advies. Wij helpen u graag bij het vinden van het juiste product. Dankzij onze jarenlange ervaring op het gebied van verkoop en verwerking van verf en aanverwante producten bent u gegarandeerd van het beste product.

Wist u dat Onlineverf.nl ook gratis werkschema’s voor u heeft? Deze schema’s vertellen u precies hoe u moet schilderen. Of het nu gaat om binnenmuren, buitenmuren, metaal of kunststof, u kunt het allemaal vinden.

Ook heeft Onlineverf.nl een outlet en speciale aanbiedingen voor u. Zo kunt u op een voordelige manier gebruik maken van hoogwaardige producten.

Heeft u al gebruik gemaakt van onze verfwijzer? Met de verfwijzer van Onlineverf.nl doorloopt u slechts een aantal stappen en komt u vanzelf terecht bij het juiste product.

Onze productspecialist adviseert ook deze producten


Maak je bestelling compleet en begin direct.

Combideals


Bespaar met één van onze combideals.