Onlineverf.nl

Boonstoppel Monumentenwaaier Interieur

De Boonstoppel Monumentenwaaier Interieur heeft kleuren van 1600 tot 1900. Met de Boonstoppel Monumentenwaaier Interieur kun je kiezen uit een prachtige collectie kleuren voor ‘tijdloos’ binnenschilderwerk op historisch erfgoed en eigentijdse bouwwerken.

39,95

inclusief btw
Dit product is op voorraad

Een vraag?

Wij beantwoorden hem graag!

Boonstoppel Monumentenwaaier Interieur

De Boonstoppel Monumentenwaaier Interieur is gebaseerd op kleuren die tussen 1600 en 1900 werden toegepast in het Nederlandse interieur. In het samenstellen van deze collectie is gebruik gemaakt van de pigmenten die in deze periode werden gebruikt. De Boonstoppel Monumentenwaaier Interieur heeft 87 verschillende kleuren. Hierbij kunt u kiezen uit een prachtige collectie voor ‘tijdloos’ binnenschilderwerk op historisch erfgoed en eigentijdse bouwwerken.

Boonstoppel is een merk dat zich onderscheid in exclusieve kleuren vooral gericht op historisch vastgoed. Er zijn vele panden in Nederland welke een kleur op de gevel hebben van Boonstoppel.

De Boonstoppel waaier bevat super kleuren, van vergrijsde chique tinten tot aan harde accentkleuren.

Kom je er even helemaal niet meer uit en weet je er geen raad meer mee? Geen probleem! Maak snel een afspraak bij een van onze stylisten en laat een mooi kleurenplan voor je maken. Laat je inspireren!

Website fabrikant: Boonstoppelverf 


Gebruik:

Beoordeel de kleuren altijd bij voldoende daglicht en probeer de kleur van verschillende hoeken te bekijken voor het optimale beeld. Zo weet je zeker dat je de kleur overal mooi vind. Let hierbij vooral op de eventuele glans verschillen.

De kleurenwaaier wordt altijd uitgevoerd in een zijde- of hoogglans, dit kan afwijken bij het uitzoeken van bijvoorbeeld een matte muurverf.

Neem eens een kijkje bij al onze Boonstoppel verven!


 

Onze productspecialist adviseert ook deze producten


Maak je bestelling compleet en begin direct.

Combideals


Bespaar met één van onze combideals.