Onlineverf.nl

Boonstoppel Monumentenwaaier Interieur

(0)

De Boonstoppel Monumentenwaaier Interieur heeft kleuren van 1600 tot 1900. Met de Boonstoppel Monumentenwaaier Interieur kun je kiezen uit een prachtige collectie kleuren voor ‘tijdloos’ binnenschilderwerk op historisch erfgoed en eigentijdse bouwwerken

39,95

inclusief btw
Dit product is op voorraad
Zoek de gewenste kleur

Of selecteer een veel voorkomende kleur

Een vraag?

Wij beantwoorden hem graag!

Boonstoppel Monumentenwaaier Interieur

De Boonstoppel Monumentenwaaier Interieur heeft kleuren van 1600 tot 1900. Met de Boonstoppel Monumentenwaaier Interieur kunt u kiezen uit een prachtige collectie kleuren voor ‘tijdloos’ binnenschilderwerk op historisch erfgoed en eigentijdse bouwwerken

Boonstoppel is een merk dat zich onderscheid in exclusieve kleuren vooral gericht op historisch vastgoed. Er zijn vele panden in Nederland welke een kleur op de gevel hebben van Boonstoppel.

De Boonstoppel waaier bevat super kleuren, van vergrijsde chique tinten tot aan harde accentkleuren. Kom je er even helemaal niet meer uit? Laat onze stylisten dan een mooi kleurenplan maken!


Gebruik:

Beoordeel de kleuren altijd bij voldoende daglicht en probeer de kleur van verschillende hoeken te bekijken voor een optimaal beeld. Let op eventuele glans verschillen. De kleurenwaaier wordt altijd uitgevoerd in zijde of hoogglans, dit kan afwijken bij het uitzoeken van bijvoorbeeld matte muurverf. Onze stylisten helpen graag verder.


 

Er zijn op dit moment nog geen reviews.

Zelf een review toevoegen

Onze productspecialist adviseert ook deze producten


Maak je bestelling compleet en begin direct.

Combideals


Bespaar met één van onze combideals.