Onlineverf.nl

Boonstoppel Garantie Onderhoudsverf PU

Deze hoogglanzende, luchtdrogende lakverf voor buiten is kras- en slijtvast en duurzaam. De verf heeft een goede droging vanaf 0°C. En is geschikt voor het afschilderen van gegrond hout, bestaande oude verflagen op hout en op bijgewerkt (geschuurd, gereinigd) metaal.

Vanaf €42,50

inclusief btw
Dit product is op voorraad
1 liter
Kleur naar keuzeWit
Wissen
Zoek de gewenste kleur

Of selecteer een veel voorkomende kleur

Kleurkiezer

Een vraag?

Wij beantwoorden hem graag!

Inhoud

1 liter

Kleur

Kleur naar keuze, Wit

Merk

Glansgraad

Hoogglans

Ondergrond

Hout, Kunststof, Metaal

Type

Buitenverf, Houtverf glans

Rendement per liter

16 m2

Verfbasis

Terpentine

Kwaliteit

Professioneel

Boonstoppel Garantie Onderhoudsverf PU

Boonstoppel Garantie Onderhoudsverf PU is een hoogglanzende, luchtdrogende lakverf voor buiten op basis van met polyurethan gemodificeerde alkydhars. Is kras- en slijtvast en duurzaam. Heeft een goede droging vanaf 0°C. Voor het afschilderen van gegrond hout, bestaande oude verflagen op hout en op bijgewerkt (geschuurd, gereinigd) metaal.


 Kenmerken:

  • Goede droging vanaf 0°C.
  • Hoge buitenduurzaamheid.
  • Hoge en blijvende elasticiteit.
  • Kras- en slijtvast.
  • Uitstekende dekking en kantendekking.
  • Soepele verwerking en goede vloeiing.
  • Hoge vulling, geeft oud buitenschilderwerk met één behandeling een hoge bescherming en een verzorgd en een esthetisch aanzien.

Toepassing:

Voor het afschilderen van reeds voorbehandeld geveltimmerwerk, bijvoorbeeld in een meerjarig onderhoudsplan. Ook voor het afschilderen van reeds in voldoende laagdikte gegrond geveltimmerwerk van nieuwbouwprojecten waaraan hoge duurzaamheidseisen worden gesteld. Ten slotte voor het overschilderen van bestaande oude verflagen op hout en metaalwerk waarvan de kale delen zijn bijgewerkt en de intact zijnde verflagen zijn gereinigd en geschuurd.


Website fabrikant: Boonstoppel

Kenmerkenblad: Garantie Onderhoudsverf PU


Bestel Boonstoppel Garantie Onderhoudsverf PU simpel en snel bij Onlineverf.nl

U bestelt Boonstoppel Garantie Onderhoudsverf PU altijd tegen een scherpe prijs en met de beste service!

Bij Onlineverf.nl kunt u altijd terecht voor professioneel advies. Wij helpen u graag bij het vinden van het juiste product. Dankzij onze jarenlange ervaring op het gebied van verkoop en verwerking van verf en aanverwante producten bent u gegarandeerd van het beste product.

Wist u dat Onlineverf.nl ook gratis werkschema’s voor u heeft? Deze schema’s vertellen u precies hoe u moet schilderen. Of het nu gaat om binnenmuren, buitenmuren, metaal of kunststof, u kunt het allemaal vinden.

Heeft u al gebruik gemaakt van onze verfwijzer? Met de verfwijzer van Onlineverf.nl doorloopt u slechts een aantal stappen en komt u vanzelf terecht bij het juiste product.

Wist u dat Onlineverf.nl sinds kort ook de zakelijke markt bediend? Wij kunnen een offerte voor u uitbrengen wanneer een grote order wilt plaatsen. Interesse? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.

Onze productspecialist adviseert ook deze producten


Maak je bestelling compleet en begin direct.

Combideals


Bespaar met één van onze combideals.