Onlineverf.nl

Boonstoppel Garantie Beits GLS

Boonstoppel Garantie Beits GLS is een transparante hoogglanzende edelbeits voor buiten. Beschermt tegen vergrijzing en UV-stralen en verfraait vrijwel alle houtsoorten. Garantie Beits heeft een goede buitenduurzaamheid. Ideaal voor het beschermen van geveltimmerwerk, betimmeringen en dergelijke.

Vanaf €31,95

inclusief btw
Dit product is op voorraad
1 liter
Blank
Wissen
Zoek de gewenste kleur

Of selecteer een veel voorkomende kleur

Kleurkiezer

Een vraag?

Wij beantwoorden hem graag!

Inhoud

1 liter

Kleur

Blank, Transparante kleur

Merk

Glansgraad

Hoogglans

Ondergrond

Hout

Type

Buitenverf

Rendement per liter

20 m2

Verfbasis

Terpentine

Kwaliteit

Professioneel

Boonstoppel Garantie Beits GLS

Boonstoppel Garantie Beits GLS is een transparante hoogglanzende edelbeits voor buiten op basis van alkydhars. Beschermt tegen vergrijzing en UV-stralen en verfraait vrijwel alle houtsoorten. Garantie Beits heeft een goede buitenduurzaamheid. Voor het beschermen van geveltimmerwerk, betimmeringen en dergelijke.


Toepassing:

Voor bescherming en verfraaiing van houtsoorten waarvoor een transparante afwerking is gewenst.
Geschikt voor duurzame transparante bescherming van geveltimmerwerk, zoals kozijnen, ramen, deuren en gevelbekledingen van schroten of rabatdelen.


Kenmerken:

  • Hoge glans.
  • Uitstekend glansbehoud.
  • Zeer goede vloeiing en grote vulkracht.
  • Goede bescherming van het hout tegen UV-straling.
  • De aanwezige transparante kleurpigmenten in Garantie Beits GLS geven het hout een blijvend zichtbare houtstructuur, die nog enigszins wordt
  • geaccentueerd. Goede buitenduurzaamheid en waterwerend.
  • Economisch door lage onderhoudsfrequentie

Website fabrikant: Boonstoppel

Kenmerkenblad: Garantie Beits GLS


Bestel Boonstoppel Garantie Beits GLS simpel en snel bij Onlineverf.nl

U bestelt Boonstoppel Garantie Beits GLS altijd tegen een scherpe prijs en met de beste service!

Bij Onlineverf.nl kunt u altijd terecht voor professioneel advies. Wij helpen u graag bij het vinden van het juiste product. Dankzij onze jarenlange ervaring op het gebied van verkoop en verwerking van verf en aanverwante producten bent u gegarandeerd van het beste product.

Wist u dat Onlineverf.nl ook gratis werkschema’s voor u heeft? Deze schema’s vertellen u precies hoe u moet schilderen. Of het nu gaat om binnenmuren, buitenmuren, metaal of kunststof, u kunt het allemaal vinden.

Ook heeft Onlineverf.nl een outlet en speciale aanbiedingen voor u. Zo kunt u op een voordelige manier gebruik maken van hoogwaardige producten.

Heeft u al gebruik gemaakt van onze verfwijzer? Met de verfwijzer van Onlineverf.nl doorloopt u slechts een aantal stappen en komt u vanzelf terecht bij het juiste product.

Wist u dat Onlineverf.nl sinds kort ook de zakelijke markt bediend? Wij kunnen een offerte voor u uitbrengen wanneer een grote order wilt plaatsen. Interesse? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.

Onze productspecialist adviseert ook deze producten


Maak je bestelling compleet en begin direct.

Combideals


Bespaar met één van onze combideals.