Onlineverf.nl

Blanke vernis Just Paint

Blanke vernis Just Paint is een waterverdunbare acrylvernis die vergeelt niet en kan rechtstreeks worden aangebracht op hout, pleisterwerk, behangpapier en ondergronden die geschilderd zijn met latex, krijtverf of acrylverven.

Vanaf €14,95

inclusief btw
Dit product is op voorraad
250cc750cc
Wissen
Zoek de gewenste kleur

Of selecteer een veel voorkomende kleur

Een vraag?

Wij beantwoorden hem graag!

Uw keuze

250cc, 750cc

Merk

Glansgraad

Extra mat

Ondergrond

Hout

Type

Binnenverf

Rendement per liter

15 m2

Verfbasis

Water

Gebruik

Beton / muur, Hout / staal / kunststof

Blanke vernis Just Paint

Deze Blanke vernis Just Paint extra matte waterverdunbare acrylvernis vergeelt niet en kan rechtstreeks worden aangebracht op hout, pleisterwerk, behangpapier en ondergronden die geschilderd zijn met latex, krijtverf of acrylverven. De vernis is uitermate geschikt om decoratieve schilderstechnieken te voorzien van een goede watervaste beschermlaag. Niet geschikt voor ondergronden die met oliehoudende verf zijn geschilderd.

Leverbaar in de kwaliteit mat.

De vernis is niet geschikt voor buitenschilderwerk.

Werkwijze: Maak altijd eerst een proefvlak. De vernis goed roeren. De ondergrond dient schoon, droog, stof en vetvrij te zijn.
Ondergronden die pas zijn geschilderd dienen goed doorgedroogd te zijn.
De vernis kan zowel met de kwast als met een goede kwaliteit mohair (velours) of niet pluizende vachtroller worden verwerkt.

  • Rendement: afhankelijk van de ondergrond: 15-20 m2 per liter.
  • Droogtijd: droog in 1-2 uur.
  • Verwerken: alleen binnen (niet onder 5°C  of bij een relatieve vochtigheidsgraad hoger dan 80%). Altijd goed ventileren. Reinigen gereedschap : direct met water. Verf hoort niet in de gootsteen. Gebruik daarom een emmer, laten bezinken en het bezinksel evenals eventuele verfresten inleveren bij een inzameldienst voor chemisch afval.
  • Bewaren: Bus goed gesloten en vorstvrij bewaren.
  • Veiligheid: Buiten bereik van kinderen en dieren houden.Contact met huid, ogen enz. vermijden.

Website fabrikant: Just Paint


Tip: 

Om de ondergrond goed schoon te maken, maak je gebruik van St. Marc Verfreiniger. Vervolgens schuur je de ondergrond licht op met 3M schuurpapier met een redelijk fijne korrel, bijvoorbeeld P240. Vergeet ten slotte niet om met een kleefdoekje alle resten stof weg te halen!


Bestel Blanke Vernis Just Paint simpel en snel bij Onlineverf.nl

U bestelt Blanke Vernis Just Paint altijd tegen een scherpe prijs en met de beste service!

Bij Onlineverf.nl kunt u altijd terecht voor professioneel advies. Wij helpen u graag bij het vinden van het juiste product. Dankzij onze jarenlange ervaring op het gebied van verkoop en verwerking van verf en aanverwante producten bent u gegarandeerd van het beste product.

Wist u dat Onlineverf.nl ook gratis werkschema’s voor u heeft? Deze schema’s vertellen u precies hoe u moet schilderen. Of het nu gaat om binnenmuren, buitenmuren, metaal of kunststof, u kunt het allemaal vinden.

Heeft u al gebruik gemaakt van onze verfwijzer? Met de verfwijzer van Onlineverf.nl doorloopt u slechts een aantal stappen en komt u vanzelf terecht bij het juiste product.

Wist u dat Onlineverf.nl sinds kort ook de zakelijke markt bediend? Wij kunnen een offerte voor u uitbrengen wanneer een grote order wilt plaatsen. Interesse? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden

Onze productspecialist adviseert ook deze producten


Maak je bestelling compleet en begin direct.

Combideals


Bespaar met één van onze combideals.