Onlineverf.nl

Anza roller 10cm

Anza Lakroller Tweezijdig Afgerond is perfect voor een strak resultaat zonder blaasjes. De afgeronde zijden voorkomen aanzetten en geven jouw oppervlak een super uitstraling! Bijna alle professionele schilders maken gebruik van deze Anza viltrollers. Voor kozijnen, deuren en andere oppervlakken in diverse maten verkrijgbaar.

1,90

inclusief btw
Dit product is op voorraad

Een vraag?

Wij beantwoorden hem graag!

Gebruik

Hout / staal / kunststof

Merk

Soort

Lakverf rollers

Anza roller 10cm

Anza roller 10cm! Het geheim van de vakman, de roller die weinig neemt en veel geeft! 
Verkrijgbaar in diverse maten. Deze viltroller geeft een extreem gladde uitstraling aan deuren, kozijnen en andere oppervlakten.
Professionele schilders kiezen bijna allemaal voor de Anza viltroller of de Pro Gold verf roller in plaats van een schuimroller.

Anza lakfiltrollers zijn geschikt voor zowel terpententine-gedragen (alkyd)
verven en watergedragen verven (acryl). Anza rollers en Pro Gold rollers zijn absoluut de beste rollers die er zijn!

N.B.: Alle Anza rollers worden vervangen door de rollers van Pro Gold. Dit is exact dezelfde kwaliteit!


Tip van de schilder speciaal voor de Anza lakfiltroller:

Tijdens het schilderen wil je niet verrast worden door achtergebleven haartjes of pluisjes, immers in iedere kwast of roller kunnen uit de fabriek
wat restjes blijven zitten. Maak de roller gebruiksklaar incl. beugel en rol hem een aantal keer onder de plakrand van schilderstape door. Hierdoor
verdwijnen alle overgebleven haartjes of pluisjes.


Bestel uw Anza roller 10cm simpel en snel op Onlineverf.nl

U bestelt Anza roller tegen een scherpe prijs en met de beste service!

Bij Onlineverf.nl kunt u altijd terecht voor professioneel advies. Wij helpen u graag bij het vinden van het juiste product. Dankzij onze jarenlange ervaring op het gebied van verkoop en verwerking van verf en aanverwante producten bent u gegarandeerd van het beste product.

Wist u dat Onlineverf.nl ook gratis werkschema’s voor u heeft? Deze schema’s vertellen u precies hoe u moet schilderen. Of het nu gaat om binnenmuren, buitenmuren, metaal of kunststof, u kunt het allemaal vinden.

Heeft u al gebruik gemaakt van onze verfwijzer? Met de verfwijzer van Onlineverf.nl doorloopt u slechts een aantal stappen en komt u vanzelf terecht bij het juiste product.

Wist u dat Onlineverf.nl sinds kort ook de zakelijke markt bediend? Wij kunnen een offerte voor u uitbrengen wanneer een grote order wilt plaatsen. Interesse? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden

Onze productspecialist adviseert ook deze producten


Maak je bestelling compleet en begin direct.