Onlineverf.nl

Alabastine Stopverf

Als je heel eenvoudig houten, betonnen en metalen sponningen wilt vullen, dan helpt stopverf je daar bij. De stopverf hecht uitstekend en is glad af te werken. Na 2 tot 6 weken kun je de stopverf overschilderen met een alkydharsverf.

Vanaf €3,45

inclusief btw
Dit product is op voorraad
500 gram1000 gram
Wissen
Zoek de gewenste kleur

Of selecteer een veel voorkomende kleur

Een vraag?

Wij beantwoorden hem graag!

Inhoud

500 gram, 1000 gram

Merk

Gebruik

Hout / staal / kunststof

Ondergrond

Hout

Alabastine Stopverf

Met Alabastine Stopverf kun je heel simpel houten, betonnen en metalen sponningen vullen. De stopverf hecht perfect en is bijzonder glad af te werken.

Voor gebruik moet u de stopverf goed kneden. U kunt de stopverf vervolgens met een stopmes aanbrengen. Na 2 tot 6 weken kunt u de stopverf overschilderen met een alkydharsverf. Dit product heeft een naturel kleur, is verkrijgbaar in een pot (500 ml en 1 L)


Kenmerken:

  • Droogtijd: 3 tot 6 weken
  • Basis Oplosmiddelhoudend
  • Overschilderbaar na 3 tot 6 weken
  • Kleur: Naturel

Kenmerkenblad: Stopverf
Website fabrikant: Alabastine


Toepassingen:

Voor het aanstoppen van ruiten in glassponningen. Uitstekende hechting op hout, beton en metaal. Geschikt voor binnen en buiten.


Producteigenschappen:

Goed product om strak af te werken, maximale diepte 1 cm. Overschilderbaar na 2-6 weken met alkydharsverf ( afhankelijk van temperatuur en luchtvochtigheid ).

LET OP! na 2-6 weken is de Stopverf nog niet volledig uitgehard maar wel overschilderbaar.


Gebruiksaanwijzing:

Oppervlak moet schoon, droog, stof- en vetvrij zijn. Loszittende delen zo goed mogelijk verwijderen. Voor het gebruik goed kneden, niet verdunnen.

Aanbrengen met behulp van een plamuurmes of een stopmes en het glad afwerken voor een mooi eind resultaat. Voegbreedte in sponningen max. 2 cm. Wil je overschilderen met een acryl verf eerst een alkyd primer of grondverf gebruiken.

Kaal hout eerst voorzien van maximaal 1 laag grondverf. Doorharding van de stopverf is afhankelijk van de condities. Gereedschap reinigen met terpentine. Opslag en gebruik niet beneden 10°C.

Onze productspecialist adviseert ook deze producten


Maak je bestelling compleet en begin direct.