Onlineverf.nl

Alabastine Muurvuller

Alabastine Muurvuller  voor al jouw gaten in de muur! Heb je veel veel scheuren en gaten in binnenmuren en wil je deze dichten? Dan kun je met een kilo Alabastine Muurvuller flink wat doen. Deze muurvuller is een krachtig vulmiddel dat wit opdroogt en zorgt dat je moeiteloos aan de slag kunt met schilderen.

6,95

inclusief btw
Dit product is op voorraad

Een vraag?

Wij beantwoorden hem graag!

Inhoud

1 KG

Merk

Gebruik

Beton / muur

Ondergrond

Muur en plafond

Alabastine Muurvuller

Alabastine Muurvuller  voor al jouw gaten in de muur! Heb je veel veel scheuren en gaten in binnenmuren en wil je deze dichten? Dan kun je met een kilo Alabastine Muurvuller flink wat doen. Deze muurvuller is een krachtig vulmiddel dat wit opdroogt en zorgt dat je moeiteloos aan de slag kunt met schilderen. Je kunt dit product gebruiken als je bijvoorbeeld grote gaten in de muur hebt door afbrokkelend steen etc. Tevens kun je met dit product moeiteloos gaten dichten die veroorzaakt zijn door bijvoorbeeld een kast die tegen de muur aan is gevallen. Maar als je bijvoorbeeld een scheur in de muur hebt, dan is dit ook het juiste product.

Het product is gemakkelijk in gebruik en tevens goed schuurbaar. Na het aanbrengen van de muurvuller is het oppervlak schroef- en spijkervast. Na 3 uur is het oppervlak alweer overschilderbaar. De kleur van het product is wit, dus je kunt het na droging met iedere gewenste kleur overschilderen zonder dat je kleurverschil krijgt.

De Alabastine Muurvuller hecht goed op steen, beton, gipsplanten, pleister- en stucwerk. Let er wel op dat dit product niet geschikt is voor vochtige ondergronden. De ondergrond moet dus droog zijn voordat je het product gaat aanbrengen. Op een vochtige ondergrond heeft het product namelijk minder goede hechting. Tevens is de Muurvuller enkel binnenshuis te gebruiken. Hij is dus niet geschikt om bijvoorbeeld buiten aan een muur gaten en scheuren te repareren. Denk daar goed over na!


Kenmerken:

  • Op cellulosebasis.
  • Goed schuurbaar.
  • Schroef- en spijkervast.
  • Maximale laagdikte: 2 cm.
  • Overschilderbaar na ca. 3 uur (bij 20°C, 1 cm laagdikte) met alle soorten verf.
  • Kleur: wit.

Toepassingen:

  • Voor het vullen en repareren van kleine scheuren en gaten.
  • Uitstekende hechting op steen, beton, gipsplaten, pleister- en stucwerk.
  • Niet toepasbaar op vochtige ondergronden.
  • Geschikt voor binnen.

Kenmerkenblad: Alabastine Muurvuller
Website fabrikant: Alabastine

 

Onze productspecialist adviseert ook deze producten


Maak je bestelling compleet en begin direct.