Onlineverf.nl

Alabastine Muurglad Roller en strijker

Muurglad Roller en Strijken is ideaal voor het zelf probleemloos egaliseren van structuurmuren en glasvezelbehang. Eenvoudig mee te werken: aanbrengen met de muurglad roller en afwerken met de muurglad strijker.

9,95

inclusief btw
Dit product is op voorraad

Een vraag?

Wij beantwoorden hem graag!

Inhoud

300 ml, 600 ml

Merk

Alabastine Muurglad Roller en strijker

Alabastine Muurglad Roller en Strijker is ideaal voor het zelf probleemloos egaliseren van structuurmuren en glasvezelbehang.
Eenvoudig mee te werken: aanbrengen met de muurglad roller en afwerken met de muurglad strijker.
Geschikt gereedschap voor het gladmaken van granol, sierpleister, spachtelputz, structuurverf etc.

Ook ideaal om te gebruiken i.c.m. Alabastine muurdecor.


Website Alabastine: Alabastine


Bestel Alabastine Muurglad Roller en strijker simpel en snel bij Onlineverf.nl

U bestelt Alabastine Muurglad Roller en strijker altijd tegen een scherpe prijs en met de beste service!

Bij Onlineverf.nl kunt u altijd terecht voor professioneel advies. Wij helpen u graag bij het vinden van het juiste product. Dankzij onze jarenlange ervaring op het gebied van verkoop en verwerking van verf en aanverwante producten bent u gegarandeerd van het beste product.

Wist u dat Onlineverf.nl ook gratis werkschema’s voor u heeft? Deze schema’s vertellen u precies hoe u moet schilderen. Of het nu gaat om binnenmuren, buitenmuren, metaal of kunststof, u kunt het allemaal vinden.

Ook heeft Onlineverf.nl een outlet en speciale aanbiedingen voor u. Zo kunt u op een voordelige manier gebruik maken van hoogwaardige producten.

Heeft u al gebruik gemaakt van onze verfwijzer? Met de verfwijzer van Onlineverf.nl doorloopt u slechts een aantal stappen en komt u vanzelf terecht bij het juiste product.
Wist u dat Onlineverf.nl sinds kort ook de zakelijke markt bediend? Wij kunnen een offerte voor u uitbrengen wanneer een grote order wilt plaatsen. Interesse? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.

 

Onze productspecialist adviseert ook deze producten


Maak je bestelling compleet en begin direct.