Onlineverf.nl

Alabastine Houtplamuur

Wil je nerven, krasjes en kleine beschadigingen in het hout milieuvriendelijk en glad afwerken? Met Alabastine Houtplamuur Universeel kan dat. Kies voor gemak en ervaar hoe simpel dit product in gebruik is. Zowel voor binnen als buiten te gebruiken. Of het nu gaat om geschilderd of ongeschilderd hout, deze houtplamuur is makkelijk te verwerken en snel overschilderbaar met elke verf. Je kunt de plamuur binnen en buiten gebruiken.

Vanaf €6,95

inclusief btw
Dit product is op voorraad
250400
Wissen
Zoek de gewenste kleur

Of selecteer een veel voorkomende kleur

Een vraag?

Wij beantwoorden hem graag!

Aantal gram

250, 400

Merk

Gebruik

Hout / staal / kunststof

Ondergrond

Hout

Alabastine Houtplamuur

Met Alabastine Houtplamuur kan je gemakkelijk nerven, krasjes en kleine beschadigingen in hout milieuvriendelijk en glad af werken. Het is perfect te gebruiken voor geschilderd hout en niet geschilderd hout. Met dit product is het oppervlak snel overschilderbaar met elk soort verf. Het heeft als voordeel dat het voor binnen en buiten te gebruiken is. Het enige wat nog mist is een goed plamuurmes!


Kenmerken:

  • Alabastine Houtplamuur geschikt voor alle soorten verf, ook acryl
  • Voor binnen en buiten
  • Gereedschap: plamuurmes
  • Droogtijd: 1 uur

Kenmerkenblad: Houtplamuur
Website fabrikant: Alabastine


Producteigenschappen:

Dit product heeft vele goede eigenschappen. Het is namelijk gebruiksklaar, er zitten geen oplosmiddelen in. Bij het gebruiken buiten minimaal 2 keer overschilderen. Het is schuurbaar na 1 uur (20°C, 1 mm laagdikte). Overschilderbaar na ca. 1 uur (20°C, 1 mm laagdikte) met alle soorten verf en beits.

De maximale laagdikte is 1 mm, de maximale diepte is 2 mm. Het product is in één kleur te verkrijgen dit is gebroken wit.


Gebruiksaanwijzing:

De ondergrond moet schoon, droog, stof- en vetvrij zijn. Verwijder alle loszittende delen. Is het hout nog niet eerder geschilderd? Behandel het eerst met een geschikte grondverf. Kneed te tube goed voor het gebruik. Het enige wat nog mist is een goed plamuurmes om de Houtplamuur mee aan te brengen. Maak het gereedschap schoon met warm water. Opslag en gebruik niet beneden 5˚C

Verpakkingen van 250 gr en 400 gr


Toepassingen:

Geschikt voor het glad afwerken van nerven, krasjes en kleine beschadigingen. Te gebruiken voor geschilderd en niet geschilderd hout. Zeer geschikt voor binnen en buiten.

Onze productspecialist adviseert ook deze producten


Maak je bestelling compleet en begin direct.