Winactie Onlineverf.nl | Win waardebon t.w.v. €500 | Onlineverf.nl

Beste klant: Het is momenteel erg druk. De bezorging en reactie van onze klantenservice kan daardoor langer duren dan aangegeven op de site en je wellicht van ons gewend bent.
Wij houden je in deze blog op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en actuele levertijd.

Winactie Onlineverf.nl | Win waardebon t.w.v. €250

De één vind het heerlijk om te schilderen en wordt daar zelfs ontspannen van. De ander vind het verschikkelijk en stelt de klus maanden of zelfs jaren voor zich uit. Natuurlijk kun je allerlei redenen bedenken waarom je niet zou hoeven beginnen aan de schilderklus. Maar wat schiet je daarmee op? Om het leed toch wat te verwachten heeft Onlineverf.nl een leuke winactie bedacht. Met deze winactie kun jij gratis geld winnen. Hoe fijn is dat? Met deze waardebon kun je alles bestellen wat je nodig hebt. Of het nou gaat om die ene muur die nog een kleurtje nodig heeft, of om die deur die toch wel aan onderhoud toe is. Jij bestelt gewoon wat je nodig hebt en krijgt €250 van ons gratis. Zeg nou zelf, hoe vaak heb jij deze maand zomaar €250 gratis gekregen? 

Onlineverf.nl geeft een waardebon cadeau t.w.v. €250. Wat moet je hiervoor doen?

  1. Like de Onlineverf.nl Facebookpagina --> https://www.facebook.com/onlineverf.nl/
  2. Like de winactie Facebookpost van 5 maart 2020
  3. Bedenk jouw ultieme excuus om niet te hoeven schilderen en plaats dit onder de Facebook winactie post.

Is dat niet makkelijk verdienen? Hoe groter jouw frustratie over het schilderen, hoe meer jij kans maakt om die waardebon van €250 te winnen.

 

Jouw verfwinkel online en met een échte winkel

Bij Onlineverf.nl draait het maar om één ding: verf. De hele dag door helpen wij klanten met de juiste verf, de juiste kleur en de juiste hoeveelheid. Dat is onze passie! Bij ons heb je het voordeel dat je jouw verf zowel in de winkel als online kunt bestellen. Alle bekende merken zoals Sigma, Sikkens, Wijzonol, Histor en Flexa zijn ons bekend. Van deze merken hebben we een ruime voorraad, zodat jij altijd snel aan de slag kunt. Je vind bij ons eerlijke, scherpe prijzen tegen de beste service. Jouw schilderklus is onze passie. Onze missie:

”Verf + accessoires + tips & tricks = 100% schildersresultaat!”

Algemene voorwaarden winactie

  1. Deelname van de actie is alleen mogelijk voor personen vanaf 18 jaar en ouder.
  2. donderdag 19 maart wordt de winnaar bekend gemaakt.
  3. Heb je gewonnen? Dan krijg je van ons persoonlijk bericht op het account waarmee je gereageerd hebt.
  4. Je ontvangt van ons een waardebon t.w.v. €250 die je in onze webshop kunt besteden.
  5. De prijs is persoonsgebonden en staat op naam van de winnaar. De prijs is niet overdraagbaar, inwisselbaar of uit te keren in geld of andere producten of diensten.